Welke liedjes wil jij op gitaar leren spelen?
Inspiratie
Koen Snoek
Inspiratie
1 min
26

Welke liedjes wil jij op gitaar leren spelen?

1 min
26

Gitaar spelen is natuurlijk superleuk! In de zomer aan het strand, in het bos, bij het kampvuur of een andere plek. In de winter lekker binnen met een warm glas chocolademelk er bij. Ik ben zeer benieuwd welke toffe liedjes jij op gitaar wil leren spelen. 

Laten we elkaar inspireren

Ik schreef er een eerdere blog over, welke helaas is verwijdert... Maar we beginnen gewoon weer overnieuw! Welke liedjes wil jij graag op gitaar kunnen spelen? Wat mag er absoluut niet ontbreken op je setlist? Ik kijk uit naar je reactie.

Wat ik zelf nog op gitaar wil leren spelen?

Ook ik heb een lijstje van liedjes die ik nog "goed" wil leren spelen. Soms ken ik delen uit een nummer en neem ik er gewoon niet voldoende de tijd voor om hem 100% te beheersen. 

Op de akoestische gitaar wil ik nog steeds de volgende liedjes leren spelen:

  • Danny Vera - Roller Coaster
  • Racoon - De Echte Vent
  • Goo Goo Dolls - Iris

Op de elektrische gitaar wil ik nog steeds de volgende liedjes leren spelen:

  • John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room
  • Mark Knopfler - Brothers In Arms

Liedjes van deze artiesten staan ook op mijn lijst.

Ook van de volgende artiesten wil ik nog meer liedjes op gitaar kunnen spelen. Golden Earring, Eddie Vedder, The Black Crowes,  Red Hot Chili Peppers en meer. Ik zal deze blog regelmatig gaan aanvullen met de liedjes en/ of artiesten die erbij komen. 


Ik ben heel benieuwd aan welke liedjes jij denkt! Plaat hieronder een reactie!

Reacties
Categorieën