Page content

Ervaringen van cursisten

Ik ben supertrots op deze mooie woorden van mijn cursisten en bezoekers van de workshops.
Veel dank hiervoor!

 

 

 

 

 

 

 

gratis-gitaar-cursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees dan hier een aantal ervaringen van cursisten, die met volle tevredenheid mijn cursus hebben gevolgd:

Jasper de Vries van Radio2Foto Gitaarles van Koen - Jasper de Vries

Op 15-jarige leeftijd heb ik ooit een jaartje gitaarles gehad, maar dit was uiteraard compleet weggezakt. Toen ik vorig jaar bij de start van mijn nieuwe programma op Radio 2 besloot om het gitaarspelen weer op te pakken kwam ik in aanraking met de cursus van Koen. Helder materiaal waar je als beginner enorm profijt van hebt omdat hij alles in duidelijke stappen met je doorneemt. Daarbij heb ik de luxe gehad om via skype van Koen’s expertise gebruik te mogen maken waarbij hij mij terecht er op wees dat je alles in kleine stappen moet ondernemen en veel (kilo)meters moet maken om de materie onder de knie te krijgen. Geduld bleek dus voor mij een schone zaak. Ik ben erg blij dat Koen mij de liefde voor het gitaarspelen weer heeft bijgebracht!

Britte Foto Gitaarles van Koen - Britte

Door deze cursus werd gitaar leren spelen eindelijk behapbaar voor mij. Niet meer nadenken maar gewoon de lessen volgen, en ineens merk je – vaak achteraf pas – dat je vooruitgang hebt geboekt. Al het denkwerk is eigenlijk al gedaan, je hoeft alleen te luisteren naar de lessen en dan komt het goed.

Mega leuk als begincursus en ik ben heel erg benieuwd naar de vervolgcursus!

Michel Foto Gitaarles van Koen - Michel

Na jaren steeds proberen zelf gitaar te spelen , kwam ik in aanraking met de cursus van Koen.
Daar word alles duidelijk uitgelegd en stap voor stap behandelt.
En zo leer je echt gitaar spelen, ik kan nu wat nummer spelen en het is echt super leuk in de Facebook groep.
Als je echt wil leren om gitaar te spelen of om je spel beter te krijgen is deze cursus iets voor jou.
Je kunt een hoop leren zelf heb ik de basiscursus gedaan en ben nu nog met de slagjes cursus bezig. En hier na de vervolg cursus. Ben niet meer te stoppen.

Floor Foto Gitaarles van Koen - Floor

Gitaar leren spelen stond al enige tijd op mijn to-do lijstje, maar ik gunde mezelf hiervoor geen tijd. Ik had meteen een goed gevoel bij deze cursus. Goed uitgewerkt en ik kan eigen tijd indelen. De cursus is compleet met pdf bestanden, filmpjes.

Door de mede cursisten van de Facebook groep voel je dat je er niet helemaal alleen voor staat ook al oefen je alleen thuis. Ik ben aan het eind van de eerste cursus nog bewust veel van de lessen aan het herhalen omdat ik vind dat het nog beter kan en hoop dan snel met de vervolgcursus te kunnen beginnen. Mijn doel is nog steeds dat ik voor vrienden en kennissen een mooi nummer kan spelen waar ik trots op kan zijn.

Nick Foto Gitaarles van Koen - Nick

Deze cursus stoomt je echt klaar om letterlijk rond een kampvuur liedjes te kunnen spelen. Doordat je veel oefening krijgt in verschillende slagjes en bekend raakt met alle basisakkoorden kan je na deze cursus een zeer groot aantal pop-nummers spelen!

Ik vond het heel prettig dat je elke week slechts één les verder kan. Op deze manier blijf je oefenen tot je het stukje echt goed kan spelen! Koen, heel erg bedankt en ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Mirna Foto Gitaarles van Koen - Mirna

Ik heb erg genoten van deze cursus. Elke week keek ik uit naar de nieuwe les waarin Koen mij een nieuw liedje leerde. Dit is een fijn alternatief voor gitaarles omdat je hier zelf bepaald wanneer je gaat oefenen en je hoeft er de deur niet voor uit. In de filmpjes legt Koen de liedjes duidelijk uit en daarnaast houd je een naslagwerk waarin staat welke akkoorden je moet spelen met welk slagje. Deze cursus is goed te doen voor beginners maar ook leuk voor mensen die al wat bekend zijn met gitaarspel omdat Koen nieuwe technieken uitlegt en handige tips geeft. Wil jij ook gitaar leren spelen? Dan is dit een erg fijne en leuke manier!

Queenie Foto Gitaarles van Koen - Queenie

Koen zei in januari, in de zomer kan jij gitaar spelen, ik geloofde het wel maar ik dacht; jaja zeker een heel simpel liedje met 4 akkoorden. Wat had ik het mis, het is nu zomer en ik kan gewoon echt gitaar spelen. Heb veel akkoorden geleerd, de PDF printjes zijn zo fijn en duidelijk voor vingerzettingen etc. niet alleen dit maar ik kan bijvoorbeeld ook zelf snaren verwisselen. Terug kijkend naar het begin van de cursus realiseer ik me dat ik in 24 lessen heel veel geleerd heb. Na de zomer ik ga ik verder met de vervolg cursus, ik wil nog meer kunnen, ik wil nog beter worden.

Erwin D. Foto Gitaarles van Koen - Erwin2

Een zeer goede basiscursus die mij de juiste aanloop heeft gegeven voor m’n verdere beoefening van deze hobby. Zeer gevarieerd en speels en zeker geen moment verveling! Ik heb zin in wat er allemaal komen gaat.

Gitaarles bij Koen moet je gewoon doen!

Frie Foto Gitaarles van Koen - Frie

Van niets naar iets in 24 lessen. Geweldig leuk om te doen. Als ik nu terug kijk dan kan ik mezelf maar 1 ding verwijten; ik had er jaren eerder aan moeten beginnen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik graag door ga met de cursussen van Koen. Een prima opbouw, duidelijke uitleg en daardoor wil je vanzelf meer leren.
Dank je wel Koen.
M.v.g.
Frie

Joke Foto Gitaarles van Koen - Joke

Wat een leuke cursus van Koen. Met deze cursus leer je echt gitaarspelen. Ik vind met name de opbouw van de lessen heel fijn. Je begint met veel theorie en techniek. Hoe houdt je je gitaar en plectrum vast. Je leert alle basisakkoorden. Het zijn leuke afwisselende lessen waarbij je ook nog eens een flink aantal liedjes leert spelen.
Je kunt advies vragen aan medecursisten en filmpjes plaatsen op de Facebook site van gitaarlesvankoen. Twijfel niet langer, gewoon DOEN deze cursus.

Erwin Foto Gitaarles van Koen - Erwin

Ik wilde al een tijdje gitaar leren spelen, maar met 2 kinderen en intensief werk is het lastig je te voegen naar de schema’s van een muziekschool of gitaarleraar. Met deze training ben je vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt, thuis achter de PC, op vakantie vanaf de tablet. Dit betekent dat je jezelf moet kunnen motiveren. De opbouw is naar mijn idee goed doordacht en je leert echt een goede basis. De video’s zijn duidelijk, als het te snel gaat kun je zo waak je wilt terugkijken. Het is zeker geen makkelijke cursus waarmee je even snel een liedje leert, je moet echt oefenen en de zaak bijhouden. Voor mij voldeed dit precies aan mijn verwachtingen, gitaarles uit de cloud, wat mij betreft de toekomst!

Raymond Foto Gitaarles van Koen - Raymond

De Basiscursus van ‘Gitaarles van Koen’ hebben mij een goede en positieve start gegevens in het leren gitaarspelen.
Voor deze cursus nooit eerder in aanraking geweest met een gitaar of gitaarlessen maar Koen heeft mij weten te enthousiasmeren om door te gaan zodat ik straks mijn favoriete nummers kan spelen.
De lessen bij Koen zijn goed te volgen en zijn op ieder moment van de dag te benaderen wanneer je daar zelf tijd voor hebt. Ook het terugkijken van voorgaande lessen is mij als zeer positief ervaren!
Wie wil beginnen met gitaar leren spelen maar nog niet goed weet of het echt iets voor hem is, is dit de perfecte en financieel aantrekkelijke manier. Ik zal mensen om mij heen die hetzelfde idee hebben om te leren gitaar spelen naar de website van Koen te gaan!

Colin Foto Gitaarles van Koen - Colin

IK heb enorm veel plezier van deze cursus gehad. Elke week weer was het afwachten wat voor les het zal worden en elke keer was de les weer een leuke uitdaging. Tijdens de cursus komt van alles aanbod wat er voor zorgt dat iemand die nog nooit gitaar gespeeld heeft na afloop van de cursus omgevormd word tot een heuse gitarist. Koen legt alles heel duidelijk uit tijdens zijn video lessen. Mocht je na afloop nog steeds daar vragen over hebben dan beantwoord die altijd snel op je mailvraag en geeft daarbij goed advies. IK kan zeker iedereen aanraden deze cursus te volgen.

Rob Foto Gitaarles van Koen - Rob

De basiscursus is superleuk en leerzaam. Ik ben aan de cursus begonnen zonder enige kennis van het gitaarspelen. Nu ik de cursus heb afgerond beheers ik alle belangrijke akkoorden en zelfs barre akkoorden.
De lessen zijn goed opgebouwd. Eerst wat theorie (moet je even doorheen) dan op een speelse manier de diverse akkoorden en daarna liedjes. Door dagelijks een kwartier te oefenen (en vaak ook langer) krijg je alles onder de knie. Veel oefenen en herhalen…en dan plots merk je dat het lukt. Ook de Facebook group vind ik leuk. Ervaringen delen met ander cursisten. Dat werkt inspirerend en is leuk. Ik had nooit gedacht dat ik nog eens gitaar zou kunnen leren spelen, maar het kan echt. Ik ga binnenkort beginnen met de vervolgcursus.

Annemieke Foto Gitaarles van Koen - Annemieke

Echt een leuke gitaarcursus, die je onafhankelijk van tijd en plaats kan doen. Koen is duidelijk in zijn uitleg .. en als je het toch even niet kan volgen, ook beschikbaar voor vragen 🙂
Ook erg fijn, je kan al het cursusmateriaal (filmpjes en de uitleg in pdf) blijven terugkijken!
Gr,
Annemieke

Marcel Foto Gitaarles van Koen - Marcel

Ik ben vol enthousiasme aan deze cursus begonnen en heb het eerste deel afgesloten zonder ook maar één les over te slaan. Ik heb het gevoel dat de basis er goed inzit en kan niet wachten om aan de volgende reeks te beginnen.
Zoals Koen in het begin al zei, het is moeilijk maar niet onmogelijk en dat blijkt. Ik kan met de dag merken dat het makkelijker gaat, je moet er wat voor over hebben maar het gaat lukken….en Koen is daarbij de PERFECTE leraar!

Paul Foto Gitaarles van Koen - Paul

Heel goede systematische online cursus voor gitaar. Vooral dat de cursus online en altijd te raadplegen is maakt het mogelijk te oefen waar en wanneer het jou uitkomt. Deze cursus legt de benodigde basis voor gitaarspelen. Na een reeks oefeningen volgen veel liedjes waarin de technieken zijn verwerkt.
Heel leuke cursus!

Remco Foto Gitaarles van Koen - Remco

Gitaar spelen is voor mij de manier om te ontspannen. Via internet ben ik bij koen terecht gekomen en heb daar geen spijt van gehad.
Op een duidelijke manier wordt uitgelegd hoe de akkoorden in elkaar zitten en hoe ze moet gebruiken
Na de basis cursus wil ik mij verder ontwikkelen. Zonder twijfel wordt dit bij Koen.
Groet,
Remco

Nicole Foto Gitaarles van Koen - Nicole

De lessen zijn duidelijk, goed onderbouwt en stap voor stap uitgelegd. Ik merk na deze eerste cursus dat er veel meer duidelijk is en de akkoorden langzaam maar zeker steeds beter gespeeld kunnen worden.

Koen heeft verstand van zaken, legt alles met geduld uit en wanneer er vragen zijn, kun je deze via facebook, mail, twitter enz. aan hem kwijt. Hij zal zo snel mogelijk antwoorden.
Ik heb veel aan deze cursus gehad en de workshop vond ik een erg zinvolle en vooral gezellige aanvulling.
Voor mij het vervolg graag 😉

Maud Foto Gitaarles van Koen - Maud

Verslavend !
Heel enthousiast gegeven door Koen.
De uitleg is duidelijk, video’s van goede kwaliteit. MP3 meespeelbestanden zijn nuttig om het juiste ritme aan te leren. Kans om vragen te stellen en meningen te wisselen met de andere cursisten maken de lessen interactief. Leuke nummers: voor elk wat wils.
Kortom: van de meeste verslavingen wil je van af van deze niet !

Hanneke Foto Gitaarles van Koen - Hanneke

De cursus heb ik met veel plezier gedaan en ik sta versteld van het feit dat ik dingen doe die ik de eerste 3 lessen nooit verwacht had ooit te kunnen!
De manier waarop je zonder poespas de lessen geeft is heel erg prettig!
Sommige grepen zijn best wel moeilijk om onder de knie te krijgen, vooral de barre Barré-akkoorden en het overpakken van akkoorden.
Maar al doende door goed te oefenen gaat het steeds beter.
Ik ben heel erg benieuwd naar je vervolg cursus en ga daar vast net zoveel plezier aan beleven!
Groet, Hanneke

Ronald Foto Gitaarles van Koen - Ronald

Ik heb van deze cursus ongelooflijk veel geleerd in 22 lessen en een studietijd van amper 6 maanden staan mijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden te kijken. Ik speel beslist geen kampvuur liedjes (wel met respect die het wel doen hoor) maar van alles. De uitleg van de akkoorden en de opbouw ervan hebben mij geholpen om zelf de akkoorden te formeren. Ook de technische details, zoals snaren opzetten etc. worden helder uitgelegd.
Het mooiste van deze lessen zijn dat ik op verzoek op verjaardagen speelt ook al op een 12 snarige gitaar.
Een wereld van muziek is er voor mij open gegaan dank zij Koen zijn instructies.

Jolanda Foto Gitaarles van Koen - Jolanda

De cursus is echt toegankelijk voor iedereen. Na een eerste ‘kennismaking’ op een video van Koen, wist ik dat dit dé manier zou zijn om eindelijk gitaar te leren spelen. Tip voor gitaarkeuze vond ik ook heel erg prettig.
Koen legt alles heel duidelijk uit , ook al kijk je 10 keer dezelfde video, het wordt niet vervelend. Ook de theorie is doorheen te komen . Door deze manier van lesgeven pak je de gitaar ook sneller op, om even een deuntje te spelen, of even bezig met het eelt op de vingers krijgen.
Ik ben er nog niet helemaal doorheen, maar het klinkt al best leuk, al zeg ik het zelf .

StevenFoto Gitaarles van Koen - Steven

De cursus heeft mij de beginselen van het gitaarspelen bijgebracht, duidelijk uitgelegd door Koen en met een leuke variëteit aan liedjes. Je kan haast niet wachten op de volgende week om een nieuw liedje en nieuwe technieken aan te leren 😉

Ook de geheime Facebookgroep zorgt voor een motivatie en inspiratie. Iedereen helpt elkaar daar.

Leo Foto Gitaarles van Koen - Leo

De juiste manier om kennis te maken met het zelf gitaar spelen. Uitstekende uitleg versterkt met duidelijke video’s. Maar vergis je niet! Oefenen, oefenen en oefenen!
De eerste helft van de cursus vingeroefeningen, theorie en akkoorden en dan naar de echte leuke liedjes.
Prettige methodiek maar je eigen inzet is zeer belangrijk. Dagelijks 15 minuten is goed te doen!

JanFoto Gitaarles van Koen -  Jan

Ik had een goedkope gitaar gekocht, en toen heeft mijn vrouw mij deze cursus cadeau gedaan. Omdat ze dacht dat ik anders nooit zou beginnen. Ik had hiervoor nog nooit van gitaarlesvankoen gehoord en was best sceptisch. Ik dacht niet dat het mogelijk was gitaar te leren spelen via internet. Maar ja, een gegeven paard…. Gelukkig heb ik het helemaal mis gehad! Ik heb ondertussen een duurdere gitaar gekocht, en ben helemaal verslaafd. Als ik een dag niet speel merk je dat aan mijn humeur. Gitaar spelen is zo leuk, en met Koen is het schijnbare onmogelijke gewoon mogelijk. Alles wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en geloof dat alles wat Koen je leert een reden heeft. Zodra je wekelijks liedjes gaat leren merk je hoe noodzakelijk alle speelse oefeningen waren. Ik stop nooit meer met spelen, en nooit meer met leren. Ik hoop dat Koen vervolgcursussen blijft door-ontwikkelen! Koen, bedankt voor je inspiratie!

PetraFoto Gitaarles van Koen - Petra

Dit is een complete cursus met duidelijke video’s en bijlagen die je uit kunt printen. Door Koen z’n enthousiasme wordt je steeds weer naar de gitaar toegetrokken, ook wanneer je vingers zeer doen en je best een extra duwtje in de rug kunt gebruiken. Het is natuurlijk wel zo dat succes afhangt van je eigen inzet. Via de mail of facebook kun je in contact komen met Koen en krijg je snel reactie op je vragen. Elke dag is er wel iets te lezen op facebook over de lessen of wat dan ook maar, als het maar iets met gitaren te maken heeft. Op deze manier leren de cursisten van elkaar en is het ook nog eens heel gezellig. Zonder deze cursus was ik zeker niet zo ver gekomen. Het behandeld de basis van het gitaarspelen op een duidelijke en goed overdachte manier. Toen ik begon met de cursus dacht ik dat “online” betekende dat het onpersoonlijk zou zijn, niets is minder waar. Bedankt Koen.

DijonFoto Gitaarles van Koen - Dijon

De lessen van Koen heb ik als zeer prettig ervaren. Het is mogelijk in 22 weken gitaar te kunnen spelen. Het lijkt in eerste instantie best lang maar voor je het weet zijn de 22 weken zo voorbij. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten dit staat totaal niet in verhouding tot reguliere gitaarlessen. Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke begeleiding van Koen (via zijn site, facebook of mail). Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en via de facebook groep in contact te komen met mede cursisten heb ik ook als zeer prettig ervaren. Iedereen herkende de problemen waar je tegen aan liep en als je het even moeilijk had dan wist Koen of je mede cursisten je zo te motiveren dat het uiteindelijk toch lukt. Uiteraard gaat het gitaarspelen niet vanzelf. Het vergt wel een discipline om dagelijks te oefenen al is het maar 10 min. en wie heeft er niet even 10 min. de tijd om op de gitaar te spelen. Als je het echt wilt dan is er een weg.
Koen dank voor de informatieve, inspirerende en bovenal leuke cursus ik heb er een fantastische hobby bij!

RianneFoto Gitaarles van Koen - Rianne

Het is een erg fijne cursus waarbij je een mooie basis krijgt en na 22 weken ook echt al liedjes kent. De cursus is goed opgebouwd en alles wordt duidelijk uitgelegd, en een voordeel is dat alles altijd toegankelijk wanneer het jou uitkomt. Koen is zelf ook enorm betrokken en toegankelijk via de mail en op facebook wat erg fijn en leuk is (evenals de medecursisten die daar hun frustraties en overwinningen kunnen delen).
Verder staat er op de site ook nog handige achtergrond info (snaren vervangen ed) die het compleet maken. Het enigste wat je eigenlijk nodig heb is enthousiasme en geduld, blijf vooral oefenen dan kan eigenlijk alles!
Bedankt Koen, ik had nooit gedacht dat ik muziek maken zo leuk zou gaan vinden!

SonjaFoto Gitaarles van Koen - Sonja

Wat een superhandige lessen. Koen legt alles duidelijk uit zonder haast. Ook voor beginners is dit toegankelijk. Ik zelf kan inmiddels ook al gitaarspelen. De vinger oefeningen zijn heel handig omdat je op die manier sneller en beter wordt. De theorie maakt het duidelijk hoe de nootverdeling van de snaren is en maakte het voor mij een stuk duidelijker hoe de barre akkoorden werken!!Duidelijk, inspirerend, handig en vooral LEUK!!

SjenFoto Gitaarles van Koen - Sjen

Na de afgelopen periode gewerkt te hebben met dit programma heb ik enorm veel geleerd, ik vind het vooral zo prettig dat ik er 24 uur per dag en 7 dagen per week bij kan. Zo kan ik mijn eigen tijd indelen om de lessen te volgen. Het wordt op een goede manier aangeboden en je kunt insteken op je eigen niveau. Mij heeft het enorm veel plezier gebracht, en daar gaat gitaarspelen toch om!!

 

LeonFoto Gitaarles van Koen - Leon

De gitaarlessen van Koen zijn duidelijk en goed te volgen. Na 22 lessen lukt het mij inderdaad om een aantal liedjes mee te spelen maar ik zal nog veel moeten blijven oefenen. Met de gitaarlessen van Koen kan ik dat blijven doen op elk gewenst tijdstip. Heel gemakkelijk een les terug kijken met één filmpje over de akkoorden en één over het slagje.

 

TessaFoto Gitaarles van Koen - Tessa

Geweldig! Heel leuk en goed te volgen. De discipline moet je zelf opbrengen, maar als je het volgt, kun je al snel een paar leuke melodietjes spelen. Bijlage’s maken het overzichtelijk wat je elke les behandeld hebt (zo kun je makkelijk terugkijken). Dus ik raad de cursussen van Koen aan iedereen aan!

 

ErikFoto Gitaarles van Koen - Erik

De cursus van Koen is eigenlijk gemaakt voor iedereen die gitaar wilt spelen en dit op een leuke manier wilt doen. Koen geeft duidelijke instructie en ook via zijn facebook pagina kun je met hem verder praten over eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Oefening baart kunst zegt men en dat geldt zeker voor deze cursus, maar het eind resultaat is dat je gitaar kunt spelen en daar gaat het tenslotte om. Op naar de vervolgcursus. Bedankt Koen!!!

 

AteFoto Gitaarles van Koen - Ate

Ook voor iemand die al wat ouder is ( ik kan de vader van Koen zijn) is het een inspirerende cursus. Het spelen in je eigen tijd en de voorbeelden steeds weer kunnen bekijken zijn een groot voordeel t.o.v een “levende “leraar. Omdat de basis van de cursus liedjes spelen is, is het gewoon leuk om te doen. Van daaruit leer je akkoorden en slagen gebruiken ook weer in andere liedjes. De theorie is helder en duidelijk en print ik trouw uit om verder te oefenen. Ik heb in een half jaar meer geleerd dan in de 2 jaar daarvoor. Fantastisch!

 

TonFoto Gitaarles van Koen - Ton

Vanaf de basis geeft Koen een duidelijke voor iedereen te volgen uitleg.Het voordeel van de onlinecursus is dat je je eigen studietempo kunt bepalen.

Het is ook handig en leerzaam om bij de volgende les de vorige te herhalen!

 

EmielFoto Gitaarles van Koen - Emiel

Het is een super leuke, snele, leerzame curses. en ECHT WAAR als je het verhaal van Koen zelf leest denk je misschien, ja tuurlijk, verkopers praate maar nee, serieus in 22 weken kun je ECHT spelen.Het is nog super leuk ook nog, en je leert niet alleen het spelen maar ook o.a. stemmen, snaren vervangen, speciale technieken en noem maar op. Echt een aanrader voor iedereen die goedkoop, snel en vooral leuk wil leren gitaar te spelen!

 

EricFoto Gitaarles van Koen - Eric

Prima cursus voor zowel de echte beginnende gitarist als de iets gevorderde beginner. Koen neemt de tijd om je stap-voor-stap met jouw gitaar bekend te maken. Via een goede uitleg over je gitaar, de frets, de noten en de akkoorden ga je al snel vinger oefeningen doen en leer je wat loopjes en simpele rifjes. De videos zijn duidelijk en laten op zeer goede wijze zien wat je linker en je rechter hand moeten doen. Naarmate de cursus vordert leer je steeds lastiger nummertjes te spelen. Je vorderingen bepaal je zelf door hoe vaak en intens je oefent! Ik heb er veel van geleerd en zelfs mijn echtgenote zegt dat ik een stuk beter ben gaan spelen!! Koen, bedankt!! Count-me-in voor de vervolgcursus!!

 

MaartenFoto Gitaarles van Koen - Maarten

Het heeft voor mij jaren geduurd voordat ik de eerste stap durfde te zetten om gitaarles te nemen. Waar ik geen zin in had was de trage lesmethode met veel R&B van een muziekschool. Het in een kort tijdsbestek leren spelen van mijn favoriete (alternatieve rock) nummers stond en staat bij mij op de eerste plaats. Door de goed opgebouwde lesmethode van Koen, zijn uitgebreide repertoire en de mogelijkheid om zelf nummers in te brengen is dit werkelijkheid geworden en dat geeft de motivatie wekelijks een ongelooflijke boost. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik nu nummers kan spelen van de Nirvana, Foo Fighters, Blof, etc. Het fijne is bovendien dat je van al de lesstof een goed uitgeschreven tablatuur krijgt zodat je het altijd even kan terugzoeken.

Leer het nu voor eens en altijd!

Ik hoop je te mogen opleiden tot gitarist, want dat is iets wat ik heel leuk vind en waar ik goed in ben!
Succes!

Hieronder staan 2 interessante links!

        Basiscursus 22 lessen          GRATIS 7 daagse gitaar cursus