Ik ben supertrots op deze mooie woorden van tevreden cursisten.
---------------------------
LAAT JE INSPIREREN 😇🤘

Video Aspect Ratio: 4:1

Maak jouw gitaardroom waar!

Koen was een serieuze leerling van mij en is altijd zijn instrument trouw gebleven. Hij heeft een mooi werkende community opgebouwd, waar ik veel respect voor heb!
Jaap Kwakman - 3JS

Jaarlijks Kampvuurfeest voor alle cursisten!


Hoe cursisten gitaarles van Koen ervaren:

Door deze cursus werd gitaar leren spelen eindelijk behapbaar voor mij. Niet meer nadenken maar gewoon de lessen volgen, en ineens merk je – vaak achteraf pas – dat je vooruitgang hebt geboekt. Al het denkwerk is eigenlijk al gedaan, je hoeft alleen te luisteren naar de lessen en dan komt het goed.


Mega leuk als begincursus en ik ben heel erg benieuwd naar de vervolgcursus!

Britte

Deze cursus stoomt je echt klaar om letterlijk rond een kampvuur liedjes te kunnen spelen. Doordat je veel oefening krijgt in verschillende slagjes en bekend raakt met alle basisakkoorden kan je na deze cursus een zeer groot aantal pop-nummers spelen!

Ik vond het heel prettig dat je elke week slechts één les verder kan. Op deze manier blijf je oefenen tot je het stukje echt goed kan spelen! Koen, heel erg bedankt en ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Nick
Ik heb erg genoten van deze cursus. Elke week keek ik uit naar de nieuwe les waarin Koen mij een nieuw liedje leerde. Dit is een fijn alternatief voor gitaarles omdat je hier zelf bepaald wanneer je gaat oefenen en je hoeft er de deur niet voor uit. In de filmpjes legt Koen de liedjes duidelijk uit en daarnaast houd je een naslagwerk waarin staat welke akkoorden je moet spelen met welk slagje. Deze cursus is goed te doen voor beginners maar ook leuk voor mensen die al wat bekend zijn met gitaarspel omdat Koen nieuwe technieken uitlegt en handige tips geeft. Wil jij ook gitaar leren spelen? Dan is dit een erg fijne en leuke manier!
Mirna
Het heeft voor mij jaren geduurd voordat ik de eerste stap durfde te zetten om gitaarles te nemen. Waar ik geen zin in had was de trage lesmethode met veel R&B van een muziekschool. Het in een kort tijdsbestek leren spelen van mijn favoriete (alternatieve rock) nummers stond en staat bij mij op de eerste plaats. Door de goed opgebouwde lesmethode van Koen, zijn uitgebreide repertoire en de mogelijkheid om zelf nummers in te brengen is dit werkelijkheid geworden en dat geeft de motivatie wekelijks een ongelooflijke boost. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik nu nummers kan spelen van de Nirvana, Foo Fighters, Blof, etc. 
Maarten

Hoe cursisten gitaarles van Koen ervaren:

Gitaar leren spelen stond al enige tijd op mijn to-do lijstje, maar ik gunde mezelf hiervoor geen tijd. Ik had meteen een goed gevoel bij deze cursus. Goed uitgewerkt en ik kan eigen tijd indelen. De cursus is compleet met pdf bestanden, filmpjes.

Door de mede cursisten van de Facebook groep voel je dat je er niet helemaal alleen voor staat ook al oefen je alleen thuis.


Ik ben aan het eind van de eerste cursus nog bewust veel van de lessen aan het herhalen omdat ik vind dat het nog beter kan en hoop dan snel met de vervolgcursus te kunnen beginnen. Mijn doel is nog steeds dat ik voor vrienden en kennissen een mooi nummer kan spelen waar ik trots op kan zijn.

Floor

Ik wilde al een tijdje gitaar leren spelen, maar met 2 kinderen en intensief werk is het lastig je te voegen naar de schema’s van een muziekschool of gitaarleraar. Met deze training ben je vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt, thuis achter de PC, op vakantie vanaf de tablet.


Dit betekent dat je jezelf moet kunnen motiveren. De opbouw is naar mijn idee goed doordacht en je leert echt een goede basis. De video’s zijn duidelijk, als het te snel gaat kun je zo waak je wilt terugkijken. Het is zeker geen makkelijke cursus waarmee je even snel een liedje leert, je moet echt oefenen en de zaak bijhouden. Voor mij voldeed dit precies aan mijn verwachtingen, gitaarles uit de cloud, wat mij betreft de toekomst!

Erwin
Dit is een complete cursus met duidelijke video’s en bijlagen die je uit kunt printen. Door Koen z’n enthousiasme wordt je steeds weer naar de gitaar toegetrokken, ook wanneer je vingers zeer doen en je best een extra duwtje in de rug kunt gebruiken. Het is natuurlijk wel zo dat succes afhangt van je eigen inzet. Via de mail of community kun je in contact komen met Koen en krijg je snel reactie op je vragen.


Zonder deze cursus was ik zeker niet zo ver gekomen. Het behandeld de basis van het gitaarspelen op een duidelijke en goed overdachte manier. Toen ik begon met de cursus dacht ik dat “online” betekende dat het onpersoonlijk zou zijn, niets is minder waar. Bedankt Koen.
Petra
De lessen van Koen heb ik als zeer prettig ervaren. Het is mogelijk in 22 weken gitaar te kunnen spelen. Het lijkt in eerste instantie best lang maar voor je het weet zijn de 22 weken zo voorbij. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten dit staat totaal niet in verhouding tot reguliere gitaarlessen. 


Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke begeleiding van Koen (via zijn site, community of mail). Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en via de community in contact te komen met mede cursisten heb ik ook als zeer prettig ervaren. Iedereen herkende de problemen waar je tegen aan liep en als je het even moeilijk had dan wist Koen of je mede cursisten je zo te motiveren dat het uiteindelijk toch lukt.           
Koen dank voor de informatieve, inspirerende en bovenal leuke cursus ik heb er een fantastische hobby bij!
Dijon
Verslavend!
Heel enthousiast gegeven door Koen.
De uitleg is duidelijk, video’s van goede kwaliteit. MP3 meespeelbestanden zijn nuttig om het juiste ritme aan te leren. Kans om vragen te stellen en meningen te wisselen met de andere cursisten maken de lessen interactief. Leuke nummers: voor elk wat wils.
Kortom: van de meeste verslavingen wil je van af van deze niet !
Maud

Geweldige resultaten van Gitaarles van Koen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Met deze cursus leer je echt gitaarspelen.

Wat een leuke cursus van Koen. Ik vind met name de opbouw van de lessen heel fijn. Je begint met veel theorie en techniek. Hoe houdt je je gitaar en plectrum vast. Je leert alle basisakkoorden. Het zijn leuke afwisselende lessen waarbij je ook nog eens een flink aantal liedjes leert spelen.

Je kunt advies vragen aan medecursisten en filmpjes plaatsen op de Facebook site van gitaarlesvankoen. Twijfel niet langer, gewoon DOEN deze cursus.

Joke
Ik speel inmiddels in een bandje

Een zeer goede basiscursus die mij de juiste aanloop heeft gegeven voor m’n verdere beoefening van deze hobby. Zeer gevarieerd en speels en zeker geen moment verveling! Ik heb zin in wat er allemaal komen gaat.

Gitaarles bij Koen moet je gewoon doen!

Erwin
Koen zei in januari, in de zomer kan jij gitaar spelen!

Ik geloofde het wel maar ik dacht; jaja zeker een heel simpel liedje met 4 akkoorden. Wat had ik het mis, het is nu zomer en ik kan gewoon echt gitaar spelen. Heb veel akkoorden geleerd, de PDF printjes zijn zo fijn en duidelijk voor vingerzettingen etc. niet alleen dit maar ik kan bijvoorbeeld ook zelf snaren verwisselen. Terug kijkend naar het begin van de cursus realiseer ik me dat ik in 24 lessen heel veel geleerd heb. Na de zomer ik ga ik verder met de vervolg cursus, ik wil nog meer kunnen, ik wil nog beter worden.

Queenie
Naast drummen speel ik nu ook gitaar.
Ik ben vol enthousiasme aan deze cursus begonnen en heb het eerste deel afgesloten zonder ook maar één les over te slaan. Ik heb het gevoel dat de basis er goed inzit en kan niet wachten om aan de volgende reeks te beginnen.
Zoals Koen in het begin al zei, het is moeilijk maar niet onmogelijk en dat blijkt. Ik kan met de dag merken dat het makkelijker gaat, je moet er wat voor over hebben maar het gaat lukken….en Koen is daarbij de PERFECTE leraar!
Marcel

Word de gitarist die je wilt zijn!
Kom in contact met deze en andere cursisten in onze community