Online gitaar cursussen

Gratis Gitaarcursus

Van Koen Snoek

0,-

Basiscursus gitaar

Van Koen Snoek

67,-

Slagjes- en ritmecursus

Van Koen Snoek

67,-

Vervolgcursus

Van Koen Snoek

67,-

Tokkelcursus

Van Koen Snoek

67,-

Sinterklaascursus

Van Koen Snoek

37,-

Kerstcursus

Van Koen Snoek

37,-

Nieuwe onlinecursus

Van Koen Snoek

xxx

Leuke reacties van cursisten

Helder materiaal waar je als beginner enorm profijt van hebt. Koen neemt alles in duidelijke stappen met je door. Geduld bleek dus voor mij een schone zaak. Ik ben erg blij dat Koen mij de liefde voor het gitaarspelen weer heeft bijgebracht!

Jasper de Vries - Radio 2

Ik heb erg genoten van deze cursus. Elke week keek ik uit naar de nieuwe les waarin Koen mij een nieuw liedje leerde. Dit is een fijn alternatief voor gitaarles omdat je hier zelf bepaald wanneer je gaat oefenen en je hoeft er de deur niet voor uit.

Mirna

Van niets naar iets in 24 lessen. Geweldig leuk om te doen. Als ik nu terug kijk dan kan ik mezelf maar 1 ding verwijten; ik had er jaren eerder aan moeten beginnen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik graag door ga met de cursussen van Koen.

Frie

Koen zei in januari, in de zomer kan jij gitaar spelen, ik geloofde het wel maar ik dacht; jaja zeker een heel simpel liedje. Wat had ik het mis, het is nu zomer en ik kan echt gitaar spelen. Terugkijkend realiseer ik me dat ik heel veel geleerd heb!

Queenie

De Basiscursus van ‘Gitaarles van Koen’ hebben mij een goede en positieve start gegevens in het leren gitaarspelen.

Voor deze cursus nooit eerder in aanraking geweest met een gitaar of gitaarlessen maar Koen heeft mij weten te enthousiasmeren om door te gaan zodat ik straks mijn favoriete nummers kan spelen.

Raymond

Door deze cursus werd gitaar leren spelen eindelijk behapbaar voor mij. Niet meer nadenken maar gewoon de lessen volgen, en ineens merk je – vaak achteraf pas – dat je vooruitgang hebt geboekt. Al het denkwerk is eigenlijk al gedaan, je hoeft alleen te luisteren naar de lessen en dan komt het goed.
Mega leuk!

Britte

Deze cursus stoomt je echt klaar om letterlijk rond een kampvuur liedjes te kunnen spelen. Doordat je veel oefening krijgt in verschillende slagjes en bekend raakt met alle basisakkoorden kan je na deze cursus een zeer groot aantal pop-nummers spelen! Koen, heel erg bedankt en ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Nick

Koen legt alles heel duidelijk uit. Al kijk je 10 keer dezelfde video, het wordt niet vervelend. De theorie is doorheen te komen. Door deze manier van lesgeven pak je de gitaar ook sneller op, om even een deuntje te spelen, of even bezig met het eelt op de vingers krijgen. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar het klinkt al best leuk, al zeg ik het zelf .

Jolanda