Online gitaarles cadeau geven aan een vriend
30 april 2020 
5 min. leestijd

Online gitaarles cadeau geven aan een vriend

Online gitaarles cadeau geven, heb je daar wel eens aan gedacht? Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor die muzikale vriend, vriendin, familielid of geliefde? Verras hem of haar met online gitaarlessen. Want wat is er leuker dan samen gitaar spelen?

Zoals je weet, muziek verbindt mensen.
Je kunt mensen echt samenbrengen met je gitaarmuziek, dat is toch geweldig?

Misschien heb je zo’n vriend of vriendin die altijd loopt te zingen. En als hij bij jou komt, kan hij het niet laten om even op je gitaar te tokkelen. Maar zelf gitaarspelen, dat is er nog niet van gekomen.
Of misschien weet je dat ze vroeger wel gitaar heeft gespeeld, maar het door een drukke baan en gezin naar de achtergrond verschoven is. Hij of zij zou het best weer op willen pakken, maar het komt er niet van. Al met al weet je dat het een langgekoesterde droom is om gitaar te leren spelen.

Geef je vriend of familielid een fantastische muzikale ervaring cadeau. Hij of zij zal je dankbaar zijn, want als je online gitaarlessen cadeau doet, dan kan het niet meer fout gaan. Met Gitaarles van Koen leert je vriend al binnen enkele weken liedjes spelen op de gitaar. Hoe leuk is dat?

“Als klap op de vuurpijl doe ik er nog een extra cadeautje bij: Doe jij online gitaarlessen cadeau? Dan maak ik speciaal voor de jarige een korte videoboodschap. Een persoonlijker cadeau kun je bijna niet krijgen.”

Gitaarles voor je vriend, ga samen de uitdaging aan

Gitaar leren spelen kan een hele uitdaging zijn. Veel mensen denken dat gitaar leren spelen moeilijk is. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, maar met de juiste begeleiding en een eenvoudige, stap voor stap lesmethode is het lang niet zo moeilijk, en voor iedereen haalbaar om goed te leren spelen.

Veel beginnende gitaristen lopen tegen uitdagingen aan die voor frustraties kunnen zorgen. Er zijn er genoeg die hun gitaar motivatie verliezen en stoppen met gitaarles. Zonde natuurlijk!
Ik heb jarenlang gitaarles gegeven. Daardoor weet ik precies waar de knelpunten en valkuilen bij beginnend gitaristen zitten. Met deze kennis heb ik mijn lesmethode aangepast en zo is deze super leerzame online gitaarcursus ontstaan.

Ik vind het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Daarom krijg je persoonlijke begeleiding tijdens de Gitaarles van Koen lesmethode. Dat is fijn voor je vriend, want die krijgt nu van twee kanten support. Jij bent er om hem of haar te motiveren. En als gitaardocent sta ik klaar om advies, tips en trucs te geven waarmee elke gitarist weer verder kan. Succes verzekerd.

Wanneer je begint met de online gitaarlessen van Koen, krijg je meteen toegang tot de gezellige community. Hier ontmoet je vele medecursisten. Je hebt er dus meteen een heleboel gitaarmaatjes bij. Samen inspireer en motiveer je elkaar.

Tip: Nadat je de jarig het cadeau gegeven hebt, challenge je hem of haar direct om op een bepaald moment een voor jullie bijzonder liedje te spelen op de gitaar. Dat is pas een echte uitdaging! En met mijn hulp is de kans van slagen zeer groot. 🙂

Speel je zelf nog geen gitaar of wil je jouw skills naar een hoger niveau brengen? Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om online gitaarlessen van Koen te volgen, want samen de uitdaging aangaan is nog veel leuker.

Gitaarcursus starten

Online gitaarles, een leuk cadeau voor ieder moment

Online gitaarlessen zijn een leuk cadeau voor de beginnende- en gevorderde gitarist. Voor elk niveau is er een geschikte gitaarcursus beschikbaar.
Online gitaarlessen cadeau doen kan op elk moment. Leuk voor een verjaardag, Sinterklaas, kerst of natuurlijk gewoon zomaar.

Tip: Geef het cadeau alleen of gezamenlijk. Even met de pet rondgaan en je hebt een leuk gezamenlijk cadeau, waar jullie vriend, vriendin of familielid lang plezier van zal hebben.

Welke gitaarles wil je cadeau doen?

• Basiscursus, de perfecte start voor de beginnend gitarist
• Slagjes- en ritmecursus
• Vervolgcursus, brengt je gitaarspel naar een hoger niveau
• Tokkelcursus
• Sinterklaascursus
• Kerstcursus

Heeft je vriend, vriendin, familielid of geliefde nog geen goede beginnersgitaar? Ik geef je hier graag advies over. Of misschien heb je zelf goede ervaringen met een leuke beginnersgitaar?

Online gitaarles cadeau

Geef je vriend vertrouwen in het leerproces

Gitaarlessen zijn een super leuk cadeau voor een muzikale vriend. Toch kan die eerste gitaarles tegenvallen. Misschien heeft je vriend je al vaker zien spelen. Als je al wat verder bent, lijkt het alsof het vanzelf gaat. Als je vriend of vriendin zijn eerste gitaarles heeft gehad, blijkt het allemaal een stuk lastiger dan het eruit ziet. Die gitaarakkoorden zijn best lastig te pakken, de snaren klinken niet lekker en na een tijdje krijgt hij of zij stijve handen en zere vingers.

De verwachtingen lagen te hoog en het vertrouwen ebt weg. Stel je hem of haar gerust en geef het vertrouwen dat het goed komt. Vertel dat je zelf ook zo begonnen bent en dat fouten maken erbij hoort. Van fouten kun je juist leren. Geef je vriend vertrouwen in het leerproces. Ontspan en geniet samen van deze bijzondere muzikale reis. Samen oefenen na de gitaarles is leuk en werkt motiverend.

Met online gitaarlessen kan je vriend of vriendin leren gitaar spelen in zijn eigen tempo, waar en wanneer het uitkomt. Voor je het weet zitten jullie samen gitaarliedjes te spelen rond het kampvuur. En de komende jaren weet jij wat je voor zijn of haar verjaardag kunt geven. Met een leuk gitaarcadeau zit je altijd goed.

Online gitaarles verjaardagscadeau

Iedereen kan leren gitaar spelen, ook jouw vriend

Soms voelt het voor een beginnend gitarist alsof ze lichamelijk niet geschikt zijn om gitaar te spelen. Pijnlijke vingers, kramp in de handen, je hebt het zelf waarschijnlijk ook allemaal meegemaakt. Je vriend of vriendin zal hier ook doorheen moeten die eerste periode. Hij of zij voelt zich onhandig en krijgt zelfs de simpelste akkoorden niet te pakken. Dankzij de opbouw in de gitaarlessen zullen er snel succesmomentjes komen. Opeens speelt je vriend of vriendin het eerste gitaarliedje en zijn alle frustraties vergeten.

Oefening baart kunst en iedereen kan gitaar leren spelen. Zodra je de techniek in de vingers hebt, gaat het allemaal opeens een stuk makkelijker. Al deze technieken komen voorbij, in de online gitaarlessen die je cadeau gaat geven. Door veel oefenen krijgt je vriend of vriendin alle technieken vanzelf onder de knie. Het heeft nu eenmaal tijd nodig, dus blijf je vriend, vriendin of familielid uitdagen. Elke dag even oefenen maakt het verschil. Dan duurt het niet lang voor je vriend of vriendin kan genieten van zijn eigen gitaarspel.

Met de online gitaarlessen van Koen kan iedereen leren gitaar spelen.
Dus wat houdt je tegen? Doe je vriend, vriendin of familielid online gitaarles cadeau!
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met me op.

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?