Start met jouw gitaardroom en volg de 7 daagse cursus inclusief een uitgebreid gitaarakkoordenboek!
Gitaarles proefcursusGratis Toegang

Page content

article content

Verbinding, mijn woord voor 2019

Een keer per jaar ga ik “diep” en kijk ik terug op mijn afgelopen jaar en deel ik mijn plan voor het komende jaar. Verbinding is mijn woord voor 2019! Mocht jij een kijkje in mijn hersenpan willen hebben, lees dan gerust door πŸ˜‰Β Β 

Samenvatting op persoonlijke vlak 2018

Het jaar 2018 is ook weer omgevlogen en er is veel gebeurd. In 2018 was mijn jaarwoord “keuzes” en die heb ik volop gemaakt. We maken allemaal dagelijks keuzes en als ik op het jaar terugkijk, heb ik vooral veel goede keuzes gemaakt.

Bovenaan staat natuurlijk dat ik in juni 2018 ben getrouwd met mijn vrouw Melissa. Dit was een bijzondere dag met de mensen van wie we houden. Uiteraard was de trouwauto een Citroen Snoek en heb ik een liedje op gitaar voor mijn vrouw gespeeld en gezongen πŸ˜‰

In 2018 ben ik echt meer gaan sporten en ik voel me er geweldig bij! Ik ben echt een kledingmaat omlaag gegaan en voel me fitter dan ooit. Naast het mountainbiken wat ik nog steeds doe, train ik ook wekelijks 1x in de sportschool. Het is niet dat ik altijd zin heb om er heen te gaan, maar als ik daar dan eenmaal ben, dan ga ik er 100% tegenaan en ben ik na de training helemaal kapot! In 2019 ga ik hier vrolijk mee door en ben er echt achter gekomen dat het belangrijk is om je lichaam te onderhouden, dus doe dit vooral en stel dingen niet uit!

Ik heb best weer wat mooie boeken gelezen op het gebied van zelfontwikkeling, I love it!

Daarnaast heb ik veel mooie momenten met mijn gezin, familie en vrienden gehad. Ik ben blij met mijn leven.

Samenvatting op gitaar vlak 2018

Ik heb te weinig (video)blogs geschreven op deze website, dat gaat in 2019 veranderen!

Ik heb één zeer uitgebreide nieuwe online cursus gemaakt, namelijk de online elektrische gitaarcursus. Dit was best een zware bevalling, maar het resultaat mag er wezen! Ik krijg er enorm veel positieve reacties op terug.

Ik heb weer een aantal mooie optredens mogen verzorgen:

  • Gitaar gespeeld voor oudere mensen met reuma, ze even niet aan hun ziekte laten denken.

gitaarles van koen vrijwillig optreden

  • Het jaarlijkse kampvuurevent met mijn cursisten, voor mij het perfecte gitaargevoel
  • Een onverwachts afscheidsoptreden voor Peter. Hij is afgestudeerd piloot en kon geen baan krijgen in Nederland… Hij heeft zijn droom alsnog achterna gejaagd en is al een aantal maanden piloot op een watervliegtuig in de Malediven! #respect

gitaarles van koen - muziek verbind

  • Een bijzonder duinoptreden met vrienden op Texel #goud
  • Nog wat losse gitaaravonden met vrienden πŸ˜‰
  • Een workshop met cursisten en wat hebben we veel gitaar gespeeld!
  • De jaarlijkse Sinterklaas begeleiding op gitaar bij de school van mijn dochter #DeGlimlachVanEenKind
  • Enkele kerstvideo’s met bevriende muzikale Texelaars en uiteraard mijn dochter gemaakt!
  • Radio 2 benaderde mij 11 dagen voor de kick-off van de top2000, of ik 3x één uur wilde spelen in een bijtent. Uiteraard heb ik dit gedaan, maar binnenkort een uitgebreider verslag hierover (iets met blogs πŸ˜‰ )
  • Mijn komende huiskamerconcert (januari 2019) voor de zieke Texelaar Rob Daalder, die geld nodig heeft voor een dure behandeling in Los Angeles. Meer weten? Klik dan hier.

Kortom ik heb niet stil gezeten en zal ook niet stil zitten, er komt veel aan in 2019!

Hieronder een korte video impressie van de workshop van november 2018.

Waarom het nieuwe woord?

Genoeg vorig jaar Koen, het is 2019 πŸ˜‰ Waarom is verbinding jou nieuwe jaarwoord? Tijdens mijn zoektocht naar de komende jaren kwam dit woord telkens terug. Ik hou van mensen en ik hou ervan dat mensen mooie momenten beleven. Die kan ik ze geven via een gitaaroptreden van mij aan hun of via mijn online gitaarlessen. Ik kan ze leren gitaar spelen en doe dit met al mijn passie. Vervolgens kunnen zij, misschien jij die dit nu leest weer samen met hun/jouw naaste mensen doen. Dit zijn momenten voor het leven en verbind je enorm.

Ik wil me meer op verbinding gaan richten en sommige situaties, mensen, dingen gaan loslaten. Laatst hoorde ik in een programma iemand een mooie uitspraak zeggen.

Als jij een irritatie loslaat, dan is 50% van het “ding” opgelost!

Niet dat ik problemen heb, haha! Maar ik vond het een mooie uitspraak die ik met je wilde delen.

Steek energie, tijd en aandacht in de dingen die jij wilt en doe dit goed! Zeg eens dat lieve woordje tegen iemand van wie je houdt. Laat eens een traan als het je hoog zit. We zijn uiteindelijk allemaal mensen met gevoelens. Het is niet eng om jezelf te zijn, want uiteindelijk zorgt dit voor de verbinding die ook jij wilt.

Tot slot, wil ik nog meer mensen gitaar leren spelen, hun in real life zien en meer optreden.

Maak er je mooiste jaar van… keer op keer weer!

Wordt dit ook jouw uitdaging?

Comment Section

24 reacties op “Verbinding, mijn woord voor 2019


Door Jack Daalder op 6 januari 2019

Mooie keuze heb je gemaakt in het kiezen van je woord voor 2019.
Ik heb een ding wat ik in 2019 aan ga werken en dat is om in gezelschap van maakt niet uit wie ontspannen gitaar te spelen. Dit is voor mij een dingetje. Mooie uitdaging en muziek verbind. Zo is deze cirkel ook rond. 🎸🎼🎡


Door Kris Couwelier op 6 januari 2019

Ik heb iets moois in een film gezien…. Ik wens niets omdat dat leegtes nalaat, maar ik ben dankbaar voor wat ik kan en heb.


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Kris,
Ook mooi om te lezen en wees inderdaad vooral dankbaar!
Gr,
Koen


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Jack,
Leuk van je te horen!
Muziek verbind zeker en als jij gewoon uit je comfortzone gaat weet ik zeker dat jij gaat knallen met gitaar spelen in gezelschap, just do it!
Gr,
Koen


Door B.L.G.MUSCH op 6 januari 2019

Dankjewel koen.fijn dat er vele dingen in je leven uit zijn gekomen .en gun het je van harte .en ga zo door .alle lof en respect voor je dat is bergen verzetten en fijne muziek . Familie en vrienden zijn horen daar uiteraard bij .heel veel goede muziekale liefs toegewenst.2019


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Jij ook dank je wel voor je reactie πŸ˜‰
Gr,
Koen


Door Arno de Jong op 6 januari 2019

Beste Koen. Over verbinding gesproken. Ook ik zou graag iets willen betekenen voor Rob om hem naar Los Angeles te krijgen.
Ik ben senior purser bij KLM en als hij met ons gaat vliegen, dan wil ik hem graag begeleiden naar L A.
Mocht dit een idee zijn, dan hoor ik graag van je, want dan moet er ruim van tevoren iets geregeld worden. Ik stel mij graag beschikbaar. Gr. Arno de Jong


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Arno,
Dank je wel voor je bericht. Ik heb je een mailtje via de community gestuurd.
Kan je hier naar kijken en contact met mij opnemen.
Dank dank!
Gr,
Koen


Door Huibert op 6 januari 2019

Mooi gesproken Koen, ik ga mij dit jaar nog meer verbinden met mijn gitaar. Ik kijk weer uit naar het gitaar weekeinde, ben weer van de partij.


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Dank je wel Huibert!
Leuk dat je ook weer naar het kampvuurevent gaat komen πŸ™‚
Gr,
Koen


Door Hans Simon op 6 januari 2019

‘Verbinding’ is al heel mijn leven mijn lijfwoord, zowel in mijn werk als ook in mijn ‘vrije tijd’
Nu ik thuis ben wegens het bereiken van een leeftijd en hopelijk de akkoorden een verbond sluiten, gaan er meer mensen samen met de muziek mee.


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Hans,
Leuk zo te lezen! Ga lekker aan de slag met de gitaar en maak er mooie momenten van met de mensen die je graag om je heen hebt.
Gr,
Koen


Door Jarno Eijke op 6 januari 2019

kijk dat is een zeer toepasselijk woord voor 2019.
een beter woord is er eigenlijk niet als het gaat om je eigen geluk en welzijn.
uiterraard wordt dit ook mijn uitdaging.
#datermaarveelgoedsmagkomen


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Jarno,
Dat moet lukken toch πŸ˜‰
Gr,
Koen


Door Erwin Dohle op 6 januari 2019

Muziek verbind vandaag mogen spelen in een verzorgingshuis in Hilversum zo dankbaar 2 uurtjes even die mensen een andere mindset bezorgen dus een prima woord


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Hoi Erwin,
Jij gaat ook lekker met je gitaar! Tof dat je dit voor oudere mensen doet en ze “even” een andere mindset geeft, tof!
Gr,
Koen


Door Jacob van der Laan op 7 januari 2019

Mooie woorden Koen.
Ik hoop voor jou en je gezin dat veel wat je schrijft uitkomt.
Daarnaast is gitaarspelen een mooie hobby en het geluid is zo fijn om na te luisteren.
Ik hoop nog veel te leren van je cursus, al gaat het me soms niet snel genoeg.
Topper.


Door Koen Snoek op 8 januari 2019

Dank je wel Jacob!
Gitaar spelen rocks πŸ™‚
Focus op een goede start en hierna kan je zoveel toffe liedjes op gitaar spelen.
Komt helemaal goed!
Gr,
Koen


Door Patrick op 7 januari 2019

Mooi onder woorden gebracht Koen! Als we blijven ontdekken en doen wat goed voelt komt die verbinding er wel.Door Richard van Hulst op 9 januari 2019

Hoi Koen,

Mijn woord voor 2019 is geniet!
En dat verhoudt zich gelukkig op vele aspecten van het leven
Plezier hebben in alles wat je doet de kleine dingen die zoveel verschil maken
Genieten van alles en iedereen om je heen en daar zijn mijn gitaren iig ook een heel belangrijk onderdeel van 😊
Dus iedereen geniet zoveel mogelijk in 2019 en vooral geniet elke dag!


Door Koen Snoek op 11 januari 2019

Hoi Richard,
Dat is ook een superwoord!
En inderdaad -> Het zijn nog steeds, de kleine dingen die het doen πŸ˜‰
Maak er een topjaar van en speel lekker veel gitaar!
Gr,
Koen


Door Leon op 11 januari 2019

Verbinden, iets wat ons een paar jaar terug is overkomen en wat voor mij nog steeds als een warm bad voelt. Dus ja een perfecte keuze voor het woord van 2019.
See you in august


Door Koen Snoek op 19 januari 2019

Leuk te lezen Leon.
Same to you πŸ™‚
Gr,
Koen

Plaats een reactie


*