Tijd, mijn woord voor 2021
07 februari 2021 
5 min. leestijd

Tijd, mijn woord voor 2021

Dit is mijn eerste blog van 2021 en ik wil net zoals elk jaar even terugkijken op vorig jaar en het komende jaar. Je mag weer even in de hersenpan van Snoek kijken… enjoy!

Wat een bizar jaar was 2020

En daar sluit ik mij volledig bij aan! Mijn jaarwoord voor 2020 was “simpel”. Achteraf toch echt een mismatch haha, want afgelopen jaar was, denk ik, voor heel veel mensen niet simpel.

Als ik er zelf op terugkijk heeft het mij toch wel enkele mooie momenten gegeven, maar ook enige uitdaging. Het jaar 2020 bracht mij onder andere het volgende:

Ik was opperdepop

Persoonlijk trof ik halverwege het jaar een ‘muur’. De redenen daarvoor waren de corona-pandemie, een lastige huisverkoop (met enkele omliggende uitdagingen) en nog wat gebeurtenissen. Heel vreemd om van de een op andere dag geen energie meer te hebben. Gelukkig gaat het nu doorgaans weer beter met mij.

Sneller geïrriteerd

Ik leerde tijdens corona een andere kant van mezelf kennen. Ik begon in de wij – zij vorm te praten. Zitten “wij” hier met onze goede bedoelingen binnen en gaan “zij”, vaak toeristen, met z’n allen de winkel binnen. Ik irriteerde me ook aan passerende mensen die niet even een stap extra opzij maakten en dus rakelings je voorbij liepen. Op Texel heb ik ook nog eens 3 tot 4 wildpoepers gezien. Trust me, daar word je meer dan geïrriteerd van 🙂

Oma rocks!

Je kent de situatie misschien vast wel… je hebt gelukkig nog een opa of oma. Je hebt het echter altijd te druk met je eigen dingen en daardoor vergeet je te bellen of even bij oma/opa langs te gaan. Voordat je het weet ben je 3 maanden verder en bel je uiteindelijk met halve aandacht en schuldgevoel alsnog. Ik heb de eenzaamheid in coronatijd van mijn oma aan de telefoon gehoord. Ik had met haar te doen en heb mezelf een belofte gedaan. Ik bel oma wekelijks, luister naar haar verhalen en geef haar zo oprecht een luisterend oor.
Geloof me, herken je jezelf hierin probeer dan de opa’s en oma’s wekelijks te bellen of ga zo mogelijk even bij ze langs. Je hebt nu nog de mogelijkheid! ze zijn er nu nog!

Muziek maken

Afgelopen jaar heb ik een goede vriendschap opgebouwd met mijn overbuurman.
Eigenlijk stom, want we zijn al jaren buren en zijn daarnaast ook nog allebei muzikanten. Samen muziek maken hadden wij echter nog nooit gedaan.Tijdens corona hebben we samen veel gewandeld in de bossen, op het strand en in de natuur van het mooie Texel. Uiteraard hebben we ook muziek gemaakt, ondanks dat het maken van muziek bij mij op dat moment op een lager pitje stond. Dat vond ik vreemd om mee te maken van mezelf. Die muziekband komt snel!

Sporten was belangrijk voor me

Wel heb ik in 2020 minder op de mountainbike gezeten. Maar de tochten die ik heb gemaakt waren tof! Ik heb afgelopen jaar slechts één toerrit gemaakt met een vriend van mij. Mijn dochter heeft inmiddels ook een mountainbike, dus nóg meer mooie vader/dochter momenten.

De mannenavond die ik met mijn zoon samen heb zijn, als we mochten sporten tgv de corona-regels, gewoon doorgegaan. Ik hoop dat dit in het jaar 2021 allemaal makkelijker zal worden.

Ook werd ik vorig jaar benadert door een nieuwe “dude” op het eiland, want hij dacht dat ik 1 op 1 gitaarles gaf. Ik besloot hem een keer te helpen met het vervangen van zijn gitaarsnaren. En wat bleek… hij is een personal trainer. We besloten een dienstenruil te doen. Een uur sporten in ruil voor een uur gitaar spelen. Wauw, we doen dit nog steeds wekelijks en wat is dat fijn zeg. Dit bevalt mij/ons dermate goed, dat wij hiermee ook in 2021 mee doorgaan!

Ik leerde simpeler denken door…

Hugo! Een geslaagde internet ondernemer, die ik al jaren ken. Ik volgende enkele cursussen bij hem en trad jaren geleden een keer bij een event van hem op als gitarist. We zijn elkaar nooit echt uit het oog verloren. Ik zag via de socials dat hij aan het mountainbiken was geslagen en daagde hem uit om op Texel een ronde met mij te fietsen. We hebben er een weekend van gemaakt. Meestal ben ik voorbereid op dingen, maar deze keer liet ik alles aan het lot over. Ik had alleen een toffe slaapplek geregeld. Dat weekend hebben wij samen goede en intense gesprekken gehad over de business, het leven en de toekomst. Hij dook ook opeens spontaan de zee in, terwijl wij samen over het strand liepen. Zomaar spontaan ineens… Niet over nadenken. Gewoon doen als je er zin in hebt, leef! Ik keek eerst met enige verbazing naar zijn simpele manier van doen. Maak het niet te moeilijk, als je iets wilt, houd het simpel en “doe” het gewoon! Voor mij een belangrijke en mooie levensles.

De online gitaarlessen in 2020

Ik merkte dat ik het 1 op 1 gitaarles geven echt wel tof vond, dus wellicht ga ik dit iets meer in de komende jaren doen.

Ik heb mijn cursisten in 2020 uitgedaagd een liedje te spelen en deze op te dragen aan een familielid, kennis, vriend(in) of een partij waar zij verbinding mee voelden. Dit leverde mooie video’ op en uiteindelijk heb ik alle 31 video’s in april en mei stuk voor stuk en dagelijks geplaatst. Er zaten ontroerende video’s tussen, wauw!

Check ze hier op mijn Facebook.

Afgelopen jaar ging het kampvuurevent niet door BLEH! Als alternatief heb ik een digitaal kampvuurevent gegeven. Het werd een waardige alternatief 😉

Ik heb één van mijn cursisten in juni op Texel ontmoet Hij had samen met zijn vrouw een week geboekt, want hij zou naar het kampvuurevent komen. Helaas werd het kampvuurevent afgelast ivm corona. Ik besloot met hem af te spreken voor een avond. Het was geweldig mooi weer. Ook voor mij was deze ontmoeting bijzonder, omdat hij volop genoot en ook was nog het vallen van de avond te gek! Hij kreeg een kleine masterclass van me. Ook dit lijkt me leuk om vaker te doen.

Er zijn weer veel nieuwe cursisten in 2020 mijn online lessen gaan volgen. Ook zij gaan hun gitaardroom verwezenlijken. Dankbaar werk is dit!

Mijn jaarwoord voor 2021 is tijd

Dat belooft wat Snoek, deze blog post je pas op 7 februari 2021 😉
Klopt, maar ik heb gemerkt dat de tijd zo snel gaat en dat ik er wat spaarzamer mee om moet gaan.

Allereerst ga ik minder tijd besteden aan onnodige dingen. Ik wil het besteden aan de mensen die ik belangrijk vind en mij verder brengen zowel zakelijk als privé.

Ik heb geleerd dat het belangrijk is als ik iets toezeg ik dit ook in de afgesproken tijd moet doen. Geen beloftes meer die ik niet kan waarmaken, wegens tijdgebrek. Misschien kan ik beter zeggen: meer prioriTIJD 😉

In 2021 is dat:

  1. Verhuizen naar onze nieuwe fijne plek op Texel (nieuwe energie en leuke veranderingen).
  2. Nieuwe studio aan huis maken, voor werken aan o.a. nieuw cursusmateriaal (datum onbekend).
  3. Voldoende tijd aan gezin, familie, vrienden, persoonlijke ontwikkeling, sport, leuke dingen doen en natuurlijk aan mijn werk (gitaarles van Koen) geven.

Zo simpel is het en ik verheug mij erop!

Maak ook jij er een te gek jaar van! Laat je niet teveel leiden door dingen als corona, of dingen die je niet verder brengen dan je eigen doelen. Geniet van je gezin, familie en vrienden en alle kleine dingen in het leven, want tijd… tijd is je maar een keer gegeven en tijd is eindig!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Erik
Door

Erik

op 08 Feb 2021

"Tijd" is een mooi woord Koen. Tijd is een kostbaar goed omdat het zomaar door je vingers glipt en je het voor je het weet besteed aan dingen die er niet echt toe doen. Ik ben daar ook halverwege vorig jaar achter gekomen door een stevige burn-out. De combinatie van jarenlange mantelzorg en een 40 urige werkweek zorgden ervoor dat ik kwaadschiks werd gewezen op de kostbaarheid van tijd. Net nu ik weer op begon te krabbelen door onder meer tijd te gaan besteden aan dingen die mij echt blij maken zoals zorgen voor mijn vrouw en mijn hobbies en uiteindelijk de lang gekoesterde wens om nu toch eindelijk eens gitaar te leren spelen, is de donkerste tijd in mijn leven aangebroken. Mijn lieve vrouw is 2 februari onverwacht overleden. Dit heeft me nog eens heel duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om zoveel als mogelijk tijd te besteden aan mensen en dingen die er echt toe doen!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 09 Feb 2021

Hoi Erik, Dank je wel voor het mooie woord, maar wat verschrikkelijk van je vrouw. Gecondoleerd en heel veel sterkte toe gewenst. Gr, Koen

Sandra
Door

Sandra

op 10 Feb 2021

Gecondoleerd en veel sterkte Erik.

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 11 Feb 2021

Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw. Ik wens je heel veel sterkte.

Linda
Door

Linda

op 08 Feb 2021

Wat mooi geschreven Koen!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 09 Feb 2021

Hoi Linda, Dank je wel ;-) Gr, Koen

Eric
Door

Eric

op 09 Feb 2021

Mooi verhaal Koen. En een aantal heel herkenbare zaken die voor mij ook speelden. Hoop dat dit jaar een beter jaar wordt met meer geduld, meer begrip, compassie en tijd... ook om gitaar te spelen!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Dank je wel Eric! We gaan er weer een mooie jaar van maken, waarbij de gitaar aan tijd niet mag ontbreken ;-) Gr, Koen

tineke voetberg
Door

tineke voetberg

op 09 Feb 2021

Erik, ook van mijn kant gecondoleerd. 2 februari, verjaardag van mijn schoonzus die is gestorven aan ALS. In de krant het verhaal van George Kooymans brrr!!!! Voor een ieder van ons: lees het verhaal van Koen nog maar eens goed!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Wat ALS? Nee niet, wat als... maar NU. Dat is het enige wat telt.

Leon Hendriks
Door

Leon Hendriks

op 09 Feb 2021

Dag Koen. Een mooie en duidelijke boodschap voor iedereen. Wees blij met en geniet van elke dag. Een dag niet genoten is een dag niet geleefd! En inderdaad de tijd is eindig, daarom maak tijd voor je ouders en als je die nog hebt voor opa en oma en natuurlijk voor je eigen gezin. Goed om hierbij stil te staan als je denkt dat het leven in deze tijd zo lastig is. En daarbij is ontspanning minstens zo belangrijk; daarom ben ik vorig jaar dus ook met gitaar spelen begonnen.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Dank je wel Leon. Helemaal raak! En gitaar spelen zorgt inderdaad voor heel veel mensen, ontspanning! Gr, Koen

Jacob
Door

Jacob

op 09 Feb 2021

Dag Koen, Wat een mooie woorden, en wat een mooie uitdaging voor jezelf. Eerlijk gezegd moet ik nodig weer aan m,n gitaarspel beginnen. Ik laat me op dit moment nog teveel door de crisis leiden. Dat komt omdat het werk nagenoeg stil ligt, en dan komen er andere belangrijke zaken dan gitaar spelen. Maar als ik het verhaal van Erik lees, dan denk ik, hoe betrekkelijk is alles. Dus ga ik het wel weer proberen om mijn energie in het gitaar spelen te steken. Hopelijk zeggen we aan het eind van dit jaar na een mooie sessie samen gitaarspelen,zoals we het al twee keer hebben gedaan, wat hebben we een mooie hobby. Het gaat jullie goed. Groet, Jacob

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Jacob, Daar heb je helemaal gelijk in. En de uitdaging neem ik van harte! Succes met de crisis en alle dingen er omheen. Pak af en toe die gitaar er ook weer bij. Gr, Koen

Heidi
Door

Heidi

op 09 Feb 2021

Hoop niet dat wij afgelopen zomer de zij toeristen waren, haha. Maar snap je volkomen wij vonden het toen verbazingwekkend, hoe druk het was in De Koog, en hoe niemand iets op de ''regels'' uit deed. We zijn snel weer op de fiets gestapt en verder gefietst... Lijkt me als eilandbewoners best frustrerend al die toeristen soms. En tijd is een mooi jaar word, hoop dat ik 2021 ook veel heb om gitaar te leren spelen. Mijn woord is positief, hoop ten eerste dat ik dat niet wordt ivm corona, maar wel positief op ga kijken tegen corona, het verplichte rustig aan doen een positieve wending geven :D

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Dat waren jullie inderdaad Heidi, haha. Fijn dat je het snapt. Ja mooi, de positieve kant van corona eens uitlichten. Gr, Koen

Gea Kruize
Door

Gea Kruize

op 09 Feb 2021

Dankjewel koen wat je zoal verteld hebt. Ja tijd is tijd en ik zeg wel eens de tijd vliegt. Je wordt ouder en dan lijkt de tijd ook sneller te gaan. Maak er iets moois van en geniet van alles wat je lief is, zoals je Oma die er trouwens goed uit ziet als ik dat mag zeggen. Ik wens je heel veel woonplezier op Texel met jouw gezin. Zelf ben ik er al 5 keer geweest en ik moet zeggen het is een prachtige eiland. Liefs Gea Kruize.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Oma is 90 en ziet er inderdaad nog geweldig uit! Bij ons smaakte de eerste keer op Texel al naar meer, Gea ;-) Gr, Koen

Marc
Door

Marc

op 09 Feb 2021

Mooi verhaal Koen, Fijn dat het weer beter met je gaat. En je verhaal is heel herkenbaar. Die corona begint er wel in te hakken, maar we moeten door. Creatief omgaan met de dingen. En lijstjes ben ik ook weer aan het maken. Ben voorzichtig weer opgestart met spelen. Binnenkort die vervolgcursus af en dan komt het allemaal wel goed. Ik heb geleerd minder streng te zijn voor mezelf en meer te accepteren. Op die manier komen we er wel. En 'simpel' denken, 'De kracht van het nu' probeer ik ook steeds meer toe te passen ondanks dat het om heleboel redenen moeilijk kan zijn. Zit me nu al te verheugen op '22 of '23 als er hopelijk weer een echt kampvuur evenement is waarbij we geen afstand meer moeten houden en met iedereen kunnen knuffelen. Groeten, Marc

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

He Marc, Geen dank! Op mijn lijst staat in ieder geval genoteerd dat jij of in 2022 of in 2023 op het kampvuurevent bent. Of ik met je ga knuffelen weet ik nog niet hoor ;-) Gr, Koen

Sandra van der Veen
Door

Sandra van der Veen

op 10 Feb 2021

Dankjewel Koen voor je oprechte mooie woorden! Wat ben ik blij dat ik in 2020 jouw als gitaarlesleraar vond! :) Groetjes uit het hoge Noorden!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Geen dank Sandra! Fijn dat we resoneren ;-) Gr, Koen

Marcel Raaijman
Door

Marcel Raaijman

op 10 Feb 2021

Tijd is een goed gekozen woord, Nu vooral leren we met tijd anders om te gaan, tijd om meer aandacht te geven aan degene die het nodig hebben. Geleerd om de tijd te gebruiken die je gegund is. Zie voor mezelf de voordelen voor het thuis werken, waar ik voorheen daar kritisch op was. Ik kan meer zaken sneller voor elkaar krijgen, de werkdag lijkt sneller te gaan en mails gaan eerder weg, nadeel is het close contact met collega's die ik mis. \voordeel is dat ik meer tijd heb voor "thuis" zoals het gezin, de huisdieren, het sporten en sinds kort de gitaar. Ben er vaak uren mee bezig en kan niet wachten tot de nieuwe les klaar staat. Ondertussen veel op youtube zoeken, en de basis akkoorden uit de gratis cursus in twee weken geleerd, en van de week de tonale stelsel geleerd en veel getokkeld. Tijd kan ook zomaar door je vingers weg slippen, dus gebruik je tijd nuttig en zorgzaam. Voordat je het weet is de tijd voorbij...

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Marcel, Mooie woorden! En inderdaad elk nadeel heeft zijn voordeel. Mensen worden vanzelf creatief in deze tijd. Gr, Koen

Willem
Door

Willem

op 10 Feb 2021

Dag Koen, Ik vind het wel bijzonder dat je zo open bent over je privé leven. Daarmee stel je jezelf kwetsbaar op. Dat leidt dan weer tot mooie reacties. Het zijn rare tijden maar ze hebben ook een positieve kant. Het is een moment om weer eens stil te staan bij hetgeen echt belangrijk is in het leven. Oude waarden worden opnieuw ontdekt. Door corona ben ik les bij je gaan volgen. Ik ben volledig A muzikaal en zit regelmatig klem met mijn vingers tussen de snaren. Het klinkt nergens naar. Maar daar gaat het niet om. Het is gewoon leuk om je lessen te volgen en met muziek bezig te zijn. Even weer " les van Koen" is hier inmiddels een gevleugelde term in huis. Succes met je zoektocht. Groet, Willem

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Willem, Niet dagelijks zo open op het internet hoor. Slechts 1x per jaar ;-) Het is ook voor mij zelfreflectie en als ik maar 1 iemand kan inspireren, dan voelt het voor mij als geslaagd! Die gevleugelde term vind ik leuk, haha! Maak die gitaardroom waar ;-) Gr, Koen

Ria Bruin
Door

Ria Bruin

op 10 Feb 2021

Hoi Koen, Wat goed dat je bent in gaan zien dat er meer in het leven is en wat er echt aan toe doet. Zelf vind ik gitaarles volgen een ontspannende hobby. Niet dat ik er veel van kan, maar het geeft rust in mijn hoofd. Elke keer kom ik een klein stapje verder. En wat een leuk plaatje van je oma en jou.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Ria, Gitaar spelen moet ook ontspannend werken, dus dat doe je goed. Small steps, big difference. Oma rocks ;-) Gr, Koen

Guy
Door

Guy

op 10 Feb 2021

Mooi om te lezen hier in Antwerpen. Normaal gezien zitten wij zowat elke week in Nederland en dat kan dan Breda, Goes, Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht en vooral ons favoriete Domburg in Zeeland. Zoals vele nederlanders graag naar België komen, gaan wij heel graag naar Nederland en dat missen we zo nu we niet over de grens mogen 😌. Deze week las ik dat Golden Earring stopt door de ziekte van George Kooymans. Ik ben van bij het prille begin fan geweest van de muziek uit Nederland en dan vooral Golden Earring, in het begin nog Earrings toen nog met Jaap Eggermont. Just a little bit of peace in my heart, Sound of a screening day .... Heb ze allemaal. Veel respect voor de groep dat ze er nu mee stoppen. Eenstukje van mijn jeugd ( nu 68 ) wordt hier mee afgesloten.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Guy, Domburg ben ik zelf ook een jaar of 3 geleden geweest. Het heeft vergelijkingen met Texel. Dus... wellicht ook daar eens naartoe gaan als het mag. Wij houden van de Belgische Ardennen, dus wat je zegt klopt als een bus. Dat van George is verschrikkelijk! Ook een van mijn gitaarhelden. Gr, Koen

Peter Boone
Door

Peter Boone

op 10 Feb 2021

Mooi om al deze verhalen te lezen! Te zien dat iedereen zijn eigen problemen heeft en dat het leven geen vanzelfsprekendheid is. Omdat mijn business alweer bijna een jaar stil staat ben ik blij dat ik met gitaarspelen ben begonnen. Heb er veel plezier is. Hoop dat het jullie allemaal goed gaat in 2021. We gaan er uitkomen!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Inderdaad mooie reactie Peter. Dat doet mij ook goed. We hebben inderdaad allemaal onze uitdagingen. Soms oneerlijke, zoals bijvoorbeeld jij en je business of iemand die ongeneselijk ziek wordt. Fijn dat het gitaar spelen wat compenseert. Maak er een top 2021 van! Gr, Koen

Kris Couwelier
Door

Kris Couwelier

op 10 Feb 2021

Ik ben dus de cursist die het geluk had Koen face to face te ontmoeten. Het was voor mij een fantastisch moment! Vooral omdat het ongepland was. Voor mij is op reis gaan al een heel gedoe en ik ben ook redelijk fragiel. Daarom bedankt Koen! Ik weet dus ook als geen ander hoe sommige gebeurtenissen op een mens kan werken! Ik wens jou en iedereen hier enorm veel positieve energie!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

He Kris, Geen dank, geheel wederzijds en dat weet je. Jij wilt inmiddels hoe ik kom opdagen he... ;-) Tot snel en de groetjes en je girly! Gr, Koen

Chantal
Door

Chantal

op 10 Feb 2021

Mooi en puur geschreven, het leven zoals je het hebt ervaren in 2020. mooi dat je ondanks die muur, tegenslagen en irritaties je het om hebt kunnen zetten in positieve stappen, jezelf nieuwe doelen hebt gesteld, inzichten hebt gekregen en zo een nieuw jaar in kan gaan. ik zit zelf op dit moment door veel verdrietige gebeurtenissen in een burnout thuis. teruggefloten en nu proberen weer op te krabbelen met de (brood)nodige hulp. sta nog in de beginfase maar heb al een paar waardevolle inzichten gekregen de afgelopen weken. en de stap om me aan te sluiten bij jouw gitaarlessen helpt me ook weer wat positiefs in mijn leven te brengen. Hoop dat 2021 een mooi jaar voor je gaat worden, met veel mooie gezellige muzikale en vooral liefdevolle momenten

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Feb 2021

Hoi Chantal, Puur de waarheid hier ;-) Inmiddels ben ik gelukkig weer verder in het proces, maar raar om mee te maken. Op naar een beter jaar. Fijn dat de gitaar jou helpt door je burnout. Muziek heelt meer dan men soms denkt. Ga zo door en sterkte! Gr, Koen

Corrie
Door

Corrie

op 10 Feb 2021

Koen nu je al deze reacties lees voel jij je vast een dankbaar mens !Ik ‘ken’ je nog maar kort maar het enthousiasme waarmee jij je lessen geeft werkt aanstekelijk !!!IEn ik lees dat iedereen dat vindt en ze gunnen daarom ook jou het allerbeste !Even een pas op de plaats is niet verkeert Koen !!!Even ontrafelen wat ECHT belangrijk is ,is zelfs voor zo’n enthousiast mens als jij bent een Zegen !!!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 15 Feb 2021

Hoi Corrie, Ik voel me zeker een dankbaar mens ;-) Thenx voor je reactie! Gr, Koen

Aleid
Door

Aleid

op 10 Feb 2021

Fijn, Koen, je open verhaal. Wat goed dat 1 op 1 les zo goed bevalt. Zelf heb ik gemerkt dat ik het fijn vind om nu 1 op 1 les te krijgen, online, nadat ik wat basis via jouw cursus had opgedaan. Ik liep daar op een gegeven moment toch vast. Als mijn gitaarleraar naar Spanje gaat voor zijn master Flamenco gitaar, pak ik jouw cursus weer op.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 15 Feb 2021

Hoi Aleid, Zeker is het fijn om 1 op 1 te geven en te krijgen. Ik weet nog niet helemaal zeker of ik dit komend jaar ga doen en overweeg het dus. Doe wat goed voor jou voelt, zodat je de gitarist wordt die jij wilt zijn. Gr, Koen

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 11 Feb 2021

Mooi Jaarwoord Koen. Door de hectiek van het dagelijkse leven vergeten we wel eens waar het leven echt omdraait. Helaas door de Corona konden we beperkt naar onze dierbaren. Was het maar zo SIMPEL, maar afgelopen jaar was heel hectisch voor jou en dat heeft zijn tol gevraagd. Maar het is fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat met jou, en dat je dit jaar gaat focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Gitaar, Gitaar. Ik hoop dat je dit jaar de TIJD krijgt om jou dromen uit te laten komen.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 15 Feb 2021

Hoi Antje, Dank je wel voor je mooie reactie. Was het inderdaad allemaal maar zo simpel... Het gaat zeker de beterende kant op. Nu eerst verhuizen en dan gitaar gitaar gitaar ;-) Gr, Koen

Patrick Broens
Door

Patrick Broens

op 14 Feb 2021

Zoveel mooie nummers over "tijd". Over het terugdraaien van tijd, het bewaren van tijd, in een fles! Vooruit kijken in de tijd, naar de toekomst. Maar het best is de tijd vooral te beleven. Zo simpel is het inderdaad! Mooi stukje, mooi jaarwoord! Goed bezig!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 15 Feb 2021

Hoi Patrick, Dat heb je goed! Wellicht leuk voor een nieuwe challenge... ? Gr, Koen

Pierre
Door

Pierre

op 22 Feb 2021

OP EEN VAN DE FILMPJES HOORDE IK EEN VOOR MIJ ONBEKEND NUMMER. HEB HET OPGEZOCHT EN HET IS: SOFT SPOT VAN WADDY WACHTER. IK KAN DE "SPELER"VAN DAT NUMMER NIET MEER TERUG VINDEN OP JE SITE /FACEBOOK. HET NUMMER IS OOK NAUWELIJKS TE VINDEN OP YOU TUBE . BESTAAN ER CD.VAN ???????????

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 20 Mar 2021

Hoi Pierre, Ik weet even niet wat je precies bedoelt... Groet, Koen

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?