Pharrell Williams - Happy - gitaarles
08 juli 2014 
0 min. leestijd

Pharrell Williams - Happy - gitaarles

Happy, de soundtrack van de computeranimatiefilm Despicable Me 2 wordt gezongen door Pharrell Williams . Eigenlijk is het geen “beginners” liedje, maar ik daag je uit om ermee aan de slag te gaan. Want als je hem eenmaal kent ga je er echt vrolijk van worden :-). Bekijk snel de bijgaande instructievideo en speel binnenkort ook dit nummer op jouw gitaar. Veel plezier!

Happy instructievideo

Hier vind je de instructievideo van Happy van Pharrell Williams. Het bestaat uit 7 gitaarakkoorden, waarvan 3 barré akkoorden. Ook is het Cmaj7 akkoord waarschijnlijk nieuw voor je.

De moeilijkheid aan Happy is in het couplet de demping en in het refrein de barré akkoorden. Het is wellicht niet voor de beginnende gitarist, maar met de juiste insteek krijg jij zeker hetzelfde resultaat als ik. Laten we van start gaan!

Wil je geen video’s van mij missen?
Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Deel je reactie alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Happy – Pharrell Williams

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Maud Lecluyse
Door

Maud Lecluyse

op 09 Jul 2014

Leuk nummer ! Goed om uit de bol te gaan. Goede keuze Koen ! thx !

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 20 Jul 2014

Hoi Maud, Dank je wel! Speel je hem inmiddels al? Gr, Koen

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 21 Jul 2014

Hoi Koen, Leuke uitvoering van Happy. Leuke oplossing van je spreekfout.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 22 Jul 2014

Hoi Antje, Van het spreekfoutje werd ik niet zo happy, van de eenvoudige oplossing wel :-) Thenx. Gr, Koen

Jan Smets
Door

Jan Smets

op 22 Oct 2014

Koen, ik ga er mee aan de slag. Top uitleg weer. Aan jou zal het niet liggen als het me niet lukt.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 24 Oct 2014

Haha Jan, Ik weet zeker dat het je gaat lukken :-) Gr, Koen

Nour
Door

Nour

op 10 Dec 2016

Leuke video goede uitleg👍🏿😁

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Dec 2016

Dank je wel Nour :-)

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?