Gitaartip #5: Help ik kan dit niet op gitaar.. ECHT WEL!
05 januari 2013 
0 min. leestijd

Gitaartip #5: Help ik kan dit niet op gitaar.. ECHT WEL!

Het lukt me niet, ik kan het niet… Dit hoor ik vaker van cursisten die willen gitaar leren spelen. Waar een wil is is een weg!

Kijk snel naar de volgende gitaartip op video…

Help ik kan dit niet op gitaar.. ECHT WEL!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
jennifer
Door

jennifer

op 10 Mar 2013

ik vindt dit wel een beetje leuk.omdat de lessen niet mijn type zijn om te leren.want ik zit al op gitaar les,dus het kan al niet meer. groetjes jennifer

jennifer
Door

jennifer

op 10 Mar 2013

ik vindt dit wel een beetje leuk.omdat de lessen niet mijn type zijn om te leren.want ik zit al op gitaar les,dus het kan al niet meer. groetjes jennifer

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?