Gitaartip #4: Gitaar leren spelen? Denk aan je nagels!
07 juli 2012 
0 min. leestijd

Gitaartip #4: Gitaar leren spelen? Denk aan je nagels!

Wil jij gitaar leren spelen? Los van je inzet moet je in de beginfase 1 belangrijke beslissing nemen. Ik denk persoonlijk dat deze beslissing meer betrekking op vrouwen heeft dan op mannen, maar ik kan het mis hebben :-)

Kijk de video snel…

Gitaar leren spelen? Denk aan je nagels!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
2noob2banoob
Door

2noob2banoob

op 08 Jul 2012

Volgens mij komen beginnende gitaarspelers hier zelf wel achter. Mijn nagels gaan zelfs in de weg zitten als ze vrij kort zijn, en ik denk niet dat dat voor anderen heel anders is.

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?