Wat is de meerwaarde van een akoestische gitaar met een cutaway? - Lezersvraag #6
19 juni 2013 
0 min. leestijd

Wat is de meerwaarde van een akoestische gitaar met een cutaway? - Lezersvraag #6

Cutaway… Jan vraagt zich af wat de meerwaarde is van een akoestische gitaar met een cutaway. . Bekijk snel de bijgaande video.


Herken jij jezelf hier trouwens in?

Wil je geen video’s van mij missen? Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Wat is de meerwaarde van een akoestische gitaar met een cutaway?

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?