Gers Pardoel - Ik neem je mee - gitaarles
22 januari 2012 
0 min. leestijd

Gers Pardoel - Ik neem je mee - gitaarles

Hierbij een online gitaarles van Gers Pardoel – Ik neem je mee.
Momenteel is dit nummer echt een megahit en vandaar dat ik je uitleg hoe je het moet spelen.

Ik neem je mee instructievideo

Hier vind je de instructievideo van Ik neem je mee van Gers Pardoel. Het bestaat uit slechts 4 gitaarakkoorden en het is een super leuk liedje om op gitaar te spelen. Echt iedereen die kent het! Indien je de notatie niet snapt dan verwijs ik je naar mijn tablatuur blogbericht.

GitaarakkoordenEADGBE
Cx32010
Dxx0232
Em022000
G320003

Let op: X=gedempt

Laten we van start gaan!

Wil je geen video’s van mij missen?
Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Deel je reactie alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Ik neem je mee – Gers Pardoel – gitaarles

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Michael Muusers
Door

Michael Muusers

op 23 Jan 2012

He Koen top gedaan! helemaal goed!Blessings!Michael

dominique
Door

dominique

op 05 Jun 2012

hey koen, ik moet het liedje ik neem je mee voor mij eind musical spelen en ik heb daar veel hulp bij nodig, kan jij missien het liedje in een noten balk voor mij zetten en dan naar mij sturen?alvast bedankt, dominique.

dominique
Door

dominique

op 05 Jun 2012

hye koen, was vergeten te zeggen dat mijn email dvanderven@live.nl is.

dominique
Door

dominique

op 05 Jun 2012

hye koen, was vergeten te zeggen dat mijn email dvanderven@live.nl is.

Erwin
Door

Erwin

op 19 Aug 2014

Leuk, van dit nummer kan ik nu de akkoorden. ik vindt het een mooi voorbeeld om het akkoorden overpakken te oefenen. Zit nu in les 5 van je cursus die me tot nu toe uitstekend bevalt.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 22 Aug 2014

Hoi Erwin, Het is inderdaad ook een leuk nummer om te spelen op gitaar. Ik ben blij dat de cursus je tot nu toe bevalt. Gr, Koen

Erwin
Door

Erwin

op 19 Aug 2014

Leuk, van dit nummer kan ik nu de akkoorden. ik vindt het een mooi voorbeeld om het akkoorden overpakken te oefenen. Zit nu in les 5 van je cursus die me tot nu toe uitstekend bevalt.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 22 Aug 2014

Hoi Erwin, Het is inderdaad ook een leuk nummer om te spelen op gitaar. Ik ben blij dat de cursus je tot nu toe bevalt. Gr, Koen

Erwin
Door

Erwin

op 25 Mar 2015

Inmiddels zit ik aan cursus 2 en ik kan melden dat ik dit nummer nu prima kan spelen, inclusief het overpakken. Nog niet helemaal perfect, maar je ziet; oefening baart kunst (en ik heb de laatste weken wat minder consequent geoefend)

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?