Gaat je gitaar mee op vakantie?
14 juli 2012 
in Gitaren
0 min. leestijd

Gaat je gitaar mee op vakantie?

Nu de vakantieperiode aanbreekt ben ik heel benieuwd of jij je gitaar meeneemt op vakantie. Wellicht wel, wellicht niet het kan allemaal verschillende redenen hebben. Weet wel dat er ook een speciale reisgitaar bestaat. Voor nu een fijne vakantie en ik kijk uit naar je reactie!

Kijk de video snel…

Gaat je gitaar mee op vakantie?

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Vincent
Door

Vincent

op 14 Jul 2012

Hey Koen, Mijn gitaar gaat zeker mee op vakantie! We gaan camperen, dus hoe gezellig is het rond een mooi vuur om lekker wat te pingelen op je gitaar! Ik ga de oefeningen bijhouden en zelf vrij creëren :) Groet!

ilse
Door

ilse

op 14 Jul 2012

mijn gitaar gaat altijd mee op vakantie !! zo kan ik me lekker uitleven of bij het water zitten met mijn gitaar. gitaar spelen doet mij altijd heel erg goed,en ik kan er veel emoties in kwijt. ik zou het ook geen 2 weken kunnen uithouden zonder gitaar. hij gaat mee, hoe dan ook ! groetjes ilse.

Tjeerd
Door

Tjeerd

op 15 Jul 2012

Hey Koen, Heb nog maar 1 les gehad maar hij is zeker mee. Ik zit nu in Berlijn, kamperen. De 1234 komt al aardig en verder beetje freestylen. En jij ook een goede vakantie. Groet van Tjeerd

Corne
Door

Corne

op 15 Jul 2012

Hoi Koen, Wij hebben inmiddels onze vakantie weer achter de rug. Mijn gitaar is in tegenstelling tot de andere niet mee geweest. Dat komt omdat wij nog relatief jonge kinderen hebben (4 en 6 jaar) en enerzijds de auto dan ook behoorlijk vol zit en anderzijds de vakantie vol zit met geplande gezinsactiviteiten waardoor er dan weinig tijd overblijft voor de gitaar. Iedereen die de vakantie nog te goed heeft, een prettige vakantie, speel ze! Groet, Corne

joris
Door

joris

op 16 Jul 2012

Hallo Koen, Ditjaar laat ik voor de verandering mijn gitaar thuis en neem mijn vrouw mee op vakantie. Dat vind zij ook veel leuker. Adios Joris

jan
Door

jan

op 16 Jul 2012

hallo deze keer gaat de gitaar niet mee. vorig jaar wel kon ik iedere dag oefenen zaten we in een huisje we gaan een week naar terschelling en geen rumte om de gitaar mee te nemen

Esther Dekker
Door

Esther Dekker

op 24 Jul 2012

Hoi, Heb mijn gitaar wel meegenomen. Ik wilde mijn eelt onderhouden ;-) en mijn akkorden oefenen. Echt indrukken maken op mijn man en kinderne doe ik nog niet, daar klinkt het nog niet vlot genoeg voor. Moet eerlijk zeggen dat het oefenen tijdens de regenachtige dagen makkelijker was dan wanneer het zonnetje scheen (ik durf nog niet buiten te spelen, denk niet dat de buren blij zijn met mijn prille gitaargeluiden). Groetjes! Esther

Leanne Steenkamp
Door

Leanne Steenkamp

op 11 Sep 2012

Hee Koen, Aangezien ik niet op vakantie ben geweest is mijn gitaar lekker bij me thuis gebleven. Als ik wel was geweest, zou hij niet meegaan aangezien ik maar beperkte ruimte heb in de auto en vouwwagen van mijn ouders. Maar als ik met vrienden ga neemt iemand anders al een gitaar mee. Groetjes, Leanne

Yvonne Croezen
Door

Yvonne Croezen

op 11 Sep 2012

Vriendin had de gitaar meegenomen. Samen onder de partytent, muziek en zang, heerlijk. Vooral de kinderen op het veld vonden het prachtig. Volgend jaar gaat de mijne ook mee :-)

Joni
Door

Joni

op 12 Sep 2012

ja, mijn gitaar ging ook mee, al was het in spanje wel heel warm om een gitaar op je schoot te plakken, maar hoe dan ook hij ging mee en ik heb elke avond op het terrasje kunnen oefenen.

Joan van Beelen
Door

Joan van Beelen

op 29 Jun 2014

Ha Koen, Mijn gitaar gaat (nog) niet mee op vakantie. Denk dat ze gek van mijn geoefen zouden worden. Wel lekker rustig want dan heb ik waarschijnlijk het rijk alleen op de camping. Groetjes Joan

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 30 Jun 2014

Haha! Als je maar wel beloofd dat je hem volgend jaar mee neemt :-) Durf je die afspraak met me te maken Joan? Gr, Koen

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 18 Feb 2015

Dit jaar ( 2015 ) gaat mijn gitaar mee op vakantie. Even een lang weekendje weg, naar Texel. In dit weekend hebben we dan ook het kampvuur event. Mijn bedoeling is ook om buiten het kampvuur event, ergens lekker buiten te gaan zitten en op mijn gitaar te gaan spelen. En of het nu goed klinkt of niet, het maakt mij niet uit. Ik ga het gewoon DOEN

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 23 Feb 2015

You rock!

Linda
Door

Linda

op 29 Apr 2018

Ik ga een week op scouting kamp in het Bos. Ik zou mijn gitaar graag willen mee nemen voor bij het kampvuur. Maar ik ben bang dat mijn gitaar snel kapot zal gaan door de luchtig vochtigheid (ook in de tent). Is hier een oplossing voor?

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 May 2018

Hoi Linda, Wat leuk dat je je gitaar wilt meenemen, zeker doen! Als ik een gitaar in de buitenlucht laat, dan zorg ik dat hij altijd in de koffer / hoes zit en uiteraard neem ik nooit mijn duurste gitaar mee ;-) Wellicht is er een mogelijkheid dat je de gitaar in het clubhuis "daar" kunt leggen. Veel plezier met kamp! Gr, Koen

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?