Avicii – Wake Me Up – gitaarles
Gratis gitaarliedjes
Koen Snoek
Gratis gitaarliedjes
0 min
14

Avicii - Wake Me Up - gitaarles

0 min
14

Wake Me Up is door DJ Avicii tot een dancetrack gemaakt. Er zit een lekkere akoestische melodie in. Bekijk snel de bijgaande instructievideo en speel binnenkort ook dit nummer op jouw gitaar. Veel plezier!

Wake Me Up instructievideo

Hier vind je de instructievideo van Wake Me Up van Avicii. Het bestaat uit slechts 3 akkoorden, waarvan 1 barré akkoord (het Bm-akkoord). Ook zit er een G-akkoord in welke een extra noot waardoor het akkoord voller klinkt. Tot slot is er een normaal open D-akkoord.

Het moeilijke aan dit liedje is de snelheid. Het is een uptempo nummer. Ik adviseer je om het eerst rustig goed te kunnen spelen en dat je daarna pas het tempo opbouwt.
Kortom, stap voor stap 🙂 Voor nu… aan de slag!

Wil je geen video’s van mij missen?
Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Wake Me Up – Avicii

Deel je reactie alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Reacties
Categorieën