OVERWINNEN, mijn jaarwoord voor 2012
01 januari 2012 
2 min. leestijd

OVERWINNEN, mijn jaarwoord voor 2012

Allereerst een fantastisch nieuwjaar gewenst! Dat al je (muzikale) dromen en doelen mogen uitkomen en dat je een mooi en gezond jaar tegemoet gaat! Ikzelf kan geen oliebol meer zien en ben toe aan een aardappel met groente en vlees.

Vorig jaar, oftewel eigenlijk gisteren nog, bleek focus mijn woord voor het hele jaar 2011 te zijn. Dit bedacht ik mij pas achteraf.

Dit jaar wil ik vooraf “mijn woord voor 2012” hebben. Ik ben gaan denken en wilde tegelijkertijd dat het niet te afgezaagd zou zijn. Het was een moeilijke opgave, maar op 31 december 2011 wist ik wat het moest zijn. 

Op de laatste dag van het jaar heeft mijn zoon voor het eerst een “grote boodschap” op de wc gedaan. Hier waren wij al behoorlijk lang mee bezig en gezien zijn leeftijd was hij er ook wel aan toe. In januari 2012 zouden we eigenlijk gaan starten met hulp van de dokter. Het was dan ook megafijn om op de allerlaatste dag van het jaar dit toch nog te mogen meemaken! Het voelde echt als een OVERWINNING! En toen viel het kwartje, mijn woord voor 2012 is “overwinnen

Mijn doelen

Overwinnen is een heel ruim begrip en dus op heel veel persoonlijke situaties toepasbaar.
Mijn doelen en overwinningen voor 2012, los van een goede gezondheid voor iedereen die mij lief is, zijn de volgende:

  • Ik hoop dat gitaarlesvankoen.nl zal groeien, dat ik juist die mensen weet te bereiken die mijn passie delen. Dat ik hun veel kan leren en dat er een echte kern ontstaat.Om dit te bereiken heb ik jou input nodig. Laat me weten waarover je wilt dat ik blogberichten schrijf of video’s maak. Ik zal dit daar waar mogelijk ook gewoon doen.
  • Ik ben met de afronding bezig van een 22 week durende online gitaarcursus. Hierin heb ik alles verwerkt wat ik in 22 jaar gitaarles heb geleerd.Als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief (rechtsboven) houd ik je hiervan niet alleen op de hoogte, maar krijg je ook een gratis ebook waarin veel tips staan voor een snelle en vooral goede start op gitaar. Je kunt me ook volgen op Twitter of “like” me op mijn Fanpage van Facebook zodat ik jou via die weg op de hoogte kan houden.
  • Ik wil mijn gitaarspel nog meer uitbreiden en dus een nog betere gitarist worden.
  • Ik kreeg 4 maanden geleden een idee voor een nieuwe song. Ik heb er wel meerdere geschreven, maar over deze ben ik wel erg enthousiast! Inmiddels is het concept klaar, maar ik heb er geen tijd meer voor gehad om hem af te maken. Als hij af is, deel ik hem met jullie!
  •  Sparren! ik wil meer gaan sporten en gaan sparren samen met iemand. Dit is altijd een goed voornemen, wat een jaar later nog steeds een goed voornemen is! Nu ga ik het ook daadwerkelijk doen!
  • Ik heb weer wat mooie projecten binnen deze site bedacht, hierover later meer.

Al met al zie je dat ik een druk jaar voor de boeg heb met veel positieve uitdagingen. Wellicht dat ik niet al mijn doelen ga halen, maar het remt mij niet om door te gaan met de dingen die ik voor ogen heb. Een gezegde wat ik als kleine man vaak te horen kreeg: “waar een wil is, is een weg”.

Jouw doelen

Ik daag  jou uit om ook jouw doelen vooraf te stellen en deze proberen waar te maken. Denk niet achteraf, maar vooraf. Misschien wil je wel heel graag dat ene nummer van jou favoriete band kunnen spelen… Deel jouw doelen hieronder en laat weten wat jou woord voor 2012 is! Ik ben er erg benieuwd naar, succes!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Danielle
Door

Danielle

op 01 Jan 2012

Mijn woord voor 2012 is 10K oftewel 10.000 en ik zie het overal terugkomen. Overwinnen is ook zeker een mooi woord, wees er trots op!

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?