Nielson – Sexy als ik dans – gitaarles
Gratis gitaarliedjes
Koen Snoek
Gratis gitaarliedjes
0 min
8

Nielson - Sexy als ik dans - gitaarles

0 min
8

Sexy als ik Dans, van Nielson is toch echt een heerlijke zomerplaat. Sowieso is Nielson een verrassende en vernieuwende Nederlandse artiest. Hij weet elk liedje toch wel zijn eigen sound te geven. Ik kijk altijd weer uit naar een nieuwe plaat van hem. Bekijk snel de bijgaande instructievideo en speel binnenkort ook dit nummer op jouw gitaar. Veel plezier!

Sexy als ik dans instructievideo

Hier vind je de instructievideo van Sexy als ik dans van Nielson. Het bestaat uit 7 gitaarakkoorden, waarvan het Emaj7-akkoord waarschijnlijk nieuw voor je zal zijn. Indien je de notatie niet snapt dan verwijs ik je naar mijn tablatuur blogbericht.

Gitaarakkoorden EADGBE
Cis x46664
E 022100
Emaj7 xx14|13|12|11
Es mineur7 x68676
Fis 244322
Gis 466544
Gism 466444

Let op: X=gedempt

Laten we van start gaan!

Wil je geen video’s van mij missen?
Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Deel je reactie alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Sexy als ik dans – Nielson

Reacties
Categorieën