Hoogtepunten radio interview bij Zaanradio
27 maart 2013 
0 min. leestijd

Hoogtepunten radio interview bij Zaanradio

Donderdag 21 maart was ik uitgenodigd in het radioprogramma “Babbels” bij Zaanradio. Wederom een Jennifer Delano actie :-)

Het was een zeer geslaagd interview samen met Edwin Kleiss. Zie in de bijgaande video de hoogtepunten van het interview.

Laat van je horen wat je van mijn 2e live radio interview vind :-)

Hoogtepunten radio interview bij Zaanradio

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?