Gitaartip #9: Gooi nooit je eerste gitaar weg!
14 februari 2013 
0 min. leestijd

Gitaartip #9: Gooi nooit je eerste gitaar weg!

Je eerste gitaar moet je NOOIT weggooien!

Gooi nooit je eerste gitaar weg!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Denys Lommers
Door

Denys Lommers

op 17 Feb 2013

Ik heb al meerdere 1ste gitaren gehad.(ik ben 62)Mijn laatste 1ste gitaar ca.18 jaar oud heb ik uitgeleend aan mijn dochter.

Srecko
Door

Srecko

op 17 Feb 2013

Dankje voor je imail

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 16 Feb 2015

Mijn eerste gitaar ( Spaanse ) heb ik kort geleden nog en nieuw stemmechaniek opgezet. En natuurlijk gelijk een poets beurt gegeven, en nieuwe snaren opgezet. Heb er even opgespeeld, maar merkte dat het niet meer mijn gitaar was om op te spelen. De western gitaar die ik heb, ligt veel prettiger in mijn hand, en heeft een veel mooiere klank. Maar mijn eerste gitaar blijft speciaal, en gaat dus nooit de deur uit.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 23 Feb 2015

Ik heb mijn 1e gitaar ook nog dichtbij mij. Denk dan terug aan de tijd dat ik aan het leren was. Of aan mijn eerste optreden erop. Dit was in de 1e brugklas tijdens een schoolviering. We speelden het nummer "Heal the world" van Michael Jackson. Gr, Koen PS. wat is jou herinnering aan je eerste gitaar?

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 23 Feb 2015

Mijn eerste gitaar heb ik gekregen van mijn nicht, en zei is mij heel dierbaar. Door haar gitaar, werd het mij nog duidelijker, dat ik gitaar wilde leren spelen.

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?