Gitaartip #8: Oefen elke dag minimaal 15 minuten!
26 januari 2013 
0 min. leestijd

Gitaartip #8: Oefen elke dag minimaal 15 minuten!

Zonder eigen inzet geen resultaat!

Oefen elke dag minimaal 15 minuten!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
erwin
Door

erwin

op 02 Feb 2015

Dit werkt dus echt mensen dus 15 minuten,daar komt bij het is zo leuk dat je er automatisch minuten aanplakt en voor je het weet zit je 30 minuten te spelen,dus gewoon doen

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 07 Feb 2015

Hoi Erwin, Maar nooit forceren he :-) Gr, Koen

Paul
Door

Paul

op 03 Feb 2015

Klopt helemaal. 15 minuten per dag en je gitaarkunsten komen echt! En wat Erwin zegt klopt ook...op gegeven moment vergeet je de tijd en word het langer als die 15 minuten vaak! Wie kan er nu niet 15 min per dag vrij maken voor zo'n leuke hobby!

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 07 Feb 2015

Leuke reactie Paul :-)

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 04 Feb 2015

Voor mij is 15 min. tekort. Eerst gitaar stemmen, vingers warm draaien. Dus de helft van de tijd is al om. Dus wat kan ik dan nog leren in die resterende tijd. Voor mij werkt het ook, om één keer, of soms twee keer in de week niet te oefenen. Even met een frisse blik op de oefening die misschien niet wou lukken, of gewoon even tijd nemen voor wat anders. Ik ben het ook eens met Erwin en Paul, zeker als er oefeningen goed gaan, dan wil je steeds meer, en ben je zo een half uur bezig.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 07 Feb 2015

Uiteindelijk wordt gitaar spelen een gezonde verslaving Antje :-)

Erwin
Door

Erwin

op 20 Feb 2015

Ik kan me vinden in bovenstaande reacties, als je een paar dagen overslaat, dan merk je dat, andersom ook, ben je eenmaal bezig dan wordt 15 minuten al snel een half uur of langer... Blijft een leuke hobby, maar je moet inderdaad wel bijblijven!

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?