Gitaartip #11: Ritme zorgt voor herkenbaarheid!
29 maart 2013 
0 min. leestijd

Gitaartip #11: Ritme zorgt voor herkenbaarheid!

Door in het ritme te blijven spelen zorg je al snel voor herkenbaarheid van een liedje. Tijdens het instuderen van een nieuw nummer is het logisch dat je niet direct alles beheerst. De gouden regel van mij luid: “Blijf in het ritme spelen”

Bekijk snel de video en geef je mening.

Ritme zorgt voor herkenbaarheid!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Clemens Boon
Door

Clemens Boon

op 05 Apr 2013

Helaas Koen speelt mijn carpaal tunnelsyndrome dermate op dat gitaar spelen c.q. de oefening niet mogelijk is. Tot nu toe heb ik 5 lessen binnengekregen en heeft het geen zin om dit te vervolgen. Ik ga bekijken of er iemand is die een plezier gedaan kan worden met mijn oefengitaar en de cursus. Binnenkort hoop ik daarop terug te komen. Hartelijke groet. Clemens Boon

Koen
Door

Koen

op 05 Apr 2013

Beste Clemens, Spijtig zeg. Heel veel sterkte met je herstel en pak het daarna gewoon weer op. gr, Koen

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?