Gitaartip #1: 7 Snelle Gitaar Tips Voor Moeilijke Nummers
05 maart 2012 
0 min. leestijd

Gitaartip #1: 7 Snelle Gitaar Tips Voor Moeilijke Nummers

De onderstaande video heb ik gemaakt om uit te leggen hoe je moet omgaan met moeilijke gitaarnummers.
Je bent al snel in de verleiding om aan een volgend nummer te beginnen. Doe dit niet! Waarom niet…. dat leg ik je in 7 tips uit in onderstaande video. Veel plezier!

7 Snelle Gitaar Tips Voor Moeilijke Nummers

Ga nooit het avontuur uit de weg, maar ga hem aan! Jij wilt naar het volgende niveau en dat nummer kennen, dus zul je er je uren er naar moeten maken.

Ga jij het avontuur aan of niet?
Deel je reactie alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Hanneke
Door

Hanneke

op 27 Nov 2013

Hai Koen, Snap em helemaal maar..., begin je helemaal niet aan een nieuw nummer voordat je die ene onder de knie hebt? Op die manier ben ik met mijn gestuntel maanden verder!! :-( Groet, Hanneke

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 02 Dec 2013

Beste Hanneke, Natuurlijk blijf je niet tot in het oneindige bezig met een moeilijk nummer.Wat ik vaak merk is dat veel beginners de handdoek snel in de ring gooien als oefeningen / liedjes niet lukken.Ga die uitdaging wel aan. Mocht het na enige tijd nog niet lukken, pak dan iets nieuws op (voor de motivatie) en blijf het moeilijke herhalen / oefenen.gr, Koen

marie
Door

marie

op 18 Feb 2018

hallo ik zou een zwarte goeie gitaar willen kopen maar waar en hoe en hij moet echt heel erg mooi klinken

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 19 Feb 2018

Hoi Marie, Speel je al gitaar? En wat is je budget voor de gitaar die je wilt kopen? Hierna kan ik je gerichter adviseren.In afwachting van je reactie. Gr, Koen

kris couwelier
Door

kris couwelier

op 10 Jan 2019

Zijn hele goeie tips en idd je zou die gitaar (ondanks dat ik ze te mooi vind) daar willen smijten, maar als er dan eens iets lukt.... en je denkt, dit gaat nooit lukken, maar toch begint er muziek uit te komen... alé nog hoekerig, maar toch....

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 11 Jan 2019

Tof dat je het goede tips vind Kris :-) Gr, Koen

Lenny van der
Door

Lenny van der

op 01 May 2019

Hoi Koen, de tips en adviezen die jij tussendoor geeft vind ik altijd super! Mijn motivatie krijgt dan steeds weer een soort van oppepper, soms nèt nodig en motivatie stijgt weer! Hiermee wil ik zeggen dat je cursus en je begeleiding voor mij top zijn! Ook de tips van medecursisten. Je staat nooit alleen 👌.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 02 May 2019

Hoi Lenny, Superleuk om te lezen, dank je wel! Gr, Koen

jan bakker
Door

jan bakker

op 25 Mar 2021

hallo koen wat weer een "leuke" opdracht,niet dus. maar na 3 dagen 3x per dag oefenen komt het slagje eraan ,al is het nog zo tegendraads qua gevoel . de opgaves op zich gaan wel redelijk goed maar met het orgineel meespelen gaat echt niet. Het gaat veel te snel,ik kan dat nooit bijhouden en even een foutje dan lig je eruit . maar ooit he, ooit zal ik dat redden!!! sorry dat ik niet reageerde op een vraag van je maar die zag ik pas veel later ,ben nl niet heel handig in alle berichten met posten en zo.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 10 Apr 2021

Fijn dat je het een leuke opdracht vind Jan. Ook te gek dat het slagje eraan komt. En inderdaad gewoon doorgaan met oefenen en dan zal je over een tijdje meerdere liedjes gewoon met het origineel kunnen meespelen. Gr, Koen

Ria
Door

Ria

op 15 Apr 2022

Bedankt voor je tips Koen, het sluit helemaal aan bij mijn levensmotto: Geef nooit op!

Door

op 22 Jun 2022

Hoi Ria, Geef idd nooit op :-) Gr, Koen

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?