Waar plaats je je duim op de gitaar? - Lezersvraag #1
24 mei 2013 
0 min. leestijd

Waar plaats je je duim op de gitaar? - Lezersvraag #1

Esther wil graag weten waar je je duim op de gitaar plaatst. Dit is voor iedereen verschillend, bekijk snel de bijgaande video.


Herken jij jezelf hier trouwens in?

Waar plaats je je duim op de gitaar?

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?