Verstandig via meerdere kanalen gitaar leren spelen? - Lezersvraag #10
26 september 2013 
0 min. leestijd

Verstandig via meerdere kanalen gitaar leren spelen? - Lezersvraag #10

Is het verstandig als beginner om via meerdere kanalen gitaar te leren spelen? Dat vraagt Alex zich af…


Ik heb hier een duidelijke mening over, welke??? Kijk snel de video :-)

Meerdere kanalen als beginner??? Niet doen!

Als beginnende gitarist is het niet handig om via meerdere kanalen jezelf gitaar te leren spelen. Richt jezelf op de juiste start! In dit geval is Less dus zeker More!

Wil je geen video’s van mij missen? Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

[phxoptin id=1437302953]

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Erwin
Door

Erwin

op 26 Oct 2014

Hoi Koen, Ik kan niet anders dan dit beamen. Ik zit nu in les 14 en kijk weleens op sites naar tabs voor eenvoudige liedjes om te oefenen. Op YouTube staat inderdaad vanalles qua gitaar waarbij je je af moet vragen of je dat moet volgen... Ik ben in ieder geval blij met jouw gestructureerde aanpak, al moet ik nog wel door het snel overpakken en de barré akkoorden heen. Ik heb wel het idee dat ik hier de juiste dingen leer, niet de makkelijkste weg, maar hopelijk wel de beste.

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 27 Oct 2014

Hoi Erwin, Top dat je dit beaamt! Gitaar leren spelen is ook niet makkelijke of moeilijk, maar een proces! Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat wel en niet werkt en durf ik dit ook hardop te zeggen. Structuur+kleine juiste stapjes zijn in mijn ogen de oplossing. Daarnaast natuurlijk de (kilo)meters maken :-) Gr, Koen

Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 15 Feb 2015

Hoi Koen, Ik kan maar één ding zeggen en dat is, als je Koen als gitaarleraar hebt, die zich zo inzet voor zijn cursisten, zodat wij een goede gitarist kunnen worden waarom, zou je dan naar een andere gaan. In mijn ogen is er geen betere gitaarleraar, dan Koen Snoek

Koen Snoek
Door

Koen Snoek

op 23 Feb 2015

Hoi Antje, Dank je wel voor je mega compliment! #bloos Ik probeer mijn best te doen. Gr, Koen

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?