Start met jouw gitaardroom en volg de 7 daagse cursus inclusief een uitgebreid gitaarakkoordenboek!
Gitaarles proefcursusGratis Toegang

Page content

Verstandig via meerdere kanalen gitaar leren spelen? – Lezersvraag #10

article content

Verstandig via meerdere kanalen gitaar leren spelen? – Lezersvraag #10

Is het verstandig als beginner om via meerdere kanalen gitaar te leren spelen? Dat vraagt Alex zich af…


Ik heb hier een duidelijke mening over, welke??? Kijk snel de video 🙂

Meerdere kanalen als beginner??? Niet doen!

Als beginnende gitarist is het niet handig om via meerdere kanalen jezelf gitaar te leren spelen. Richt jezelf op de juiste start! In dit geval is Less dus zeker More!

Wil je geen video’s van mij missen? Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Start Vandaag met de 7 daagse gratis online gitaarcursus
Ontdek dat jij ook gitaar kunt leren spelen. Tijdelijk een Gratis Gitaarakkoordenboek!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

Comment Section

4 reacties op “Verstandig via meerdere kanalen gitaar leren spelen? – Lezersvraag #10


Door Erwin op 26 oktober 2014

Hoi Koen,

Ik kan niet anders dan dit beamen. Ik zit nu in les 14 en kijk weleens op sites naar tabs voor eenvoudige liedjes om te oefenen. Op YouTube staat inderdaad vanalles qua gitaar waarbij je je af moet vragen of je dat moet volgen… Ik ben in ieder geval blij met jouw gestructureerde aanpak, al moet ik nog wel door het snel overpakken en de barré akkoorden heen. Ik heb wel het idee dat ik hier de juiste dingen leer, niet de makkelijkste weg, maar hopelijk wel de beste.


Door Koen Snoek op 27 oktober 2014

Hoi Erwin,
Top dat je dit beaamt!
Gitaar leren spelen is ook niet makkelijke of moeilijk, maar een proces! Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat wel en niet werkt en durf ik dit ook hardop te zeggen. Structuur+kleine juiste stapjes zijn in mijn ogen de oplossing.
Daarnaast natuurlijk de (kilo)meters maken 🙂

Gr,
Koen


Door Antje Wietzes op 15 februari 2015

Hoi Koen,
Ik kan maar één ding zeggen en dat is, als je Koen als gitaarleraar hebt, die zich zo inzet voor zijn cursisten, zodat wij een goede gitarist kunnen worden waarom, zou je dan naar een andere gaan. In mijn ogen is er geen betere gitaarleraar, dan Koen Snoek


Door Koen Snoek op 23 februari 2015

Hoi Antje,
Dank je wel voor je mega compliment! #bloos
Ik probeer mijn best te doen.
Gr,
Koen

Plaats een reactie


*