Hoe pak ik gitaarakkoorden beter over? - Lezersvraag #7
29 juni 2013 
0 min. leestijd

Hoe pak ik gitaarakkoorden beter over? - Lezersvraag #7

Mieke heeft moeite met het overpakken van gitaarakkoorden en ze vraag mij om enige tips. Ik heb er 4 voor je, dus kijk snel de bijgaande video.


Herken jij jezelf hier trouwens in?

Wil je geen video’s van mij missen? Klik dan hier om je te abonneren op het Gitaarlesvankoen.nl YouTube kanaal!

Hoe pak ik gitaar akkoorden beter over?

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Antje Wietzes
Door

Antje Wietzes

op 21 Feb 2015

Weer een leerzame video

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?