Mijn interview met Erwin Nyhoff
04 februari 2012 
0 min. leestijd

Mijn interview met Erwin Nyhoff

Dinsdag 31 januari heeft mijn interview met Erwin Nyhoff plaats gevonden. Het is een zeer interessant interview geworden.

Er wordt gepraat over The Voice Of Holland, zijn verleden als muzikant, over zijn gitaar vaardigheden, er worden hem wat moeilijke stellingen gevraagd, de meet & greet winnares Jessica komt aan het woord en er wordt vooral veel gelachen!

Hieronder het totale interview (vergeet niet de kwaliteit op 720p HD te zetten).

Welke tip vond je te gek?

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?