Een leuke nieuwe rubriek!
08 juli 2012 
1 min. leestijd

Een leuke nieuwe rubriek!

Vanaf vandaag is er een nieuw onderdeel op mijn website. Soms komen er avonturen op je pad en in dit geval is dat laatste ook gebeurd.

Via Facebook kwam ik in contact met mijn 1e “baas” Marcel Sneijder die ik al heel lang niet meer had gesproken. Zo kom je weer eens achter de kracht van internet en de socials.

We raakten in gesprek en er kwamen als heel snel wat anekdotes voorbij: hoe gaat het met jou, weet je nog van die ene keer, wie spreek jij nog van toen en hoe is het je tot nu toe vergaan…
Een van de dingen die ik me nog als de dag van gisteren herinner zijn de mooie verhalen die Marcel destijds altijd vertelde en onze gezamenlijke passie voor muziek.

Ik vertelde Marcel over deze website en hij vond het een goed initiatief en zei dat hij mij destijds ook al creatief vond.

Om een lang verhaal kort te maken

Laatst was ik in gesprek met Marcel en ik vroeg hem of hij het leuk vond om gastblogger op mijn site te worden. Zijn antwoord was eigenlijk direct “ja”.
Het is eerste instantie de bedoeling om 1x per maand een “mooi verhaal” over een band, een liedje of iets wat gitaar gerelateerd is.
Waar dit avontuur naartoe gaat weet ik zelf ook niet, maar de tijd zal het leren. Marcel zal schrijven in de categorie “muzikale verhalen“.

Ik kijk heel erg uit naar zijn verhalen en kan je uiteraard aanraden om deze te lezen.
Na al die jaren is er wel 1 degelijk verschil…… toen was jij de baas en nu ben ik dat, haha 🙂
Marcel Welkom!

Over de schrijver
Gitaar spelen is mijn passie! Ik ben een Volendammer en heb lang geleden les gehad van beide gitaristen van de 3JS. Naast gitarist ben ik ook echtgenoot en vader van 2 kids. De gitaar staat centraal in huize Snoek. Het is mijn missie om het leren gitaar spelen toegankelijker te maken voor iedereen in Nederland en België. Ik wil ook jou (via mijn online gitaarlessen) graag helpen met jouw gitaardroom ;-)
Eric Bogaards
Door

Eric Bogaards

op 09 Jul 2012

Ik ben benieuwd! Wanneer komt de eerste blog?

http://www.wilmerroca.com/insurance-auto-and-renters.html
Door

http://www.wilmerroca.com/insurance-auto-and-renters.html

op 09 Mar 2017

Your article perfectly shows what I needed to know, thanks!

http://www.takebuseleven.com/elephant-car-insurance-contact-number.html
Door

http://www.takebuseleven.com/elephant-car-insurance-contact-number.html

op 09 Mar 2017

Love Glam Tan!It gives me the perfect glowy look on my cheeks. Brilliant for summer AND winter. Love love love it!I'm giving my Chanel another go at the moment. I like it much better when I use it with a fluffy brush and more on my cheeks rather than on the hollow of my cheeks as it looked as if I was dirty. We're all ok now.:-)XXX

Reactie plaatsen

Meer artikelen over gitaar spelen?