Muzikale verhalen
Koen Snoek
Muzikale verhalen
1 min
3

Een leuke nieuwe rubriek!

1 min
3

Vanaf vandaag is er een nieuw onderdeel op mijn website. Soms komen er avonturen op je pad en in dit geval is dat laatste ook gebeurd.

Via Facebook kwam ik in contact met mijn 1e “baas” Marcel Sneijder die ik al heel lang niet meer had gesproken. Zo kom je weer eens achter de kracht van internet en de socials.

We raakten in gesprek en er kwamen als heel snel wat anekdotes voorbij: hoe gaat het met jou, weet je nog van die ene keer, wie spreek jij nog van toen en hoe is het je tot nu toe vergaan…
Een van de dingen die ik me nog als de dag van gisteren herinner zijn de mooie verhalen die Marcel destijds altijd vertelde en onze gezamenlijke passie voor muziek.

Ik vertelde Marcel over deze website en hij vond het een goed initiatief en zei dat hij mij destijds ook al creatief vond.

Om een lang verhaal kort te maken

Laatst was ik in gesprek met Marcel en ik vroeg hem of hij het leuk vond om gastblogger op mijn site te worden. Zijn antwoord was eigenlijk direct “ja”.
Het is eerste instantie de bedoeling om 1x per maand een “mooi verhaal” over een band, een liedje of iets wat gitaar gerelateerd is.
Waar dit avontuur naartoe gaat weet ik zelf ook niet, maar de tijd zal het leren. Marcel zal schrijven in de categorie “muzikale verhalen“.

Ik kijk heel erg uit naar zijn verhalen en kan je uiteraard aanraden om deze te lezen.
Na al die jaren is er wel 1 degelijk verschil…… toen was jij de baas en nu ben ik dat, haha 🙂
Marcel Welkom!

Reacties
Categorieën