Page content

Gitarist.. iets voor jou?

“Is Gitaar Leren Spelen Ook Iets Voor Jou? Ontdek Mijn Beproefde Gitaar Methode!”

Afzender: Koen Snoek (ex-3JS gitaarleerling!)
Datum: 1 maart 2014

Koen SnoekEr wordt gezegd dat muzikaliteit in je bloed moet zitten… Als je niet aan die voorwaarde voldoet, dan ben je volgens velen gedoemd te mislukken .

Ik kreeg destijds een akoestische gitaar en er was weinig muzikaliteit in mij te ontdekken. Met lood in mijn schoenen ben ik toch de uitdaging aangegaan en kijk waar ik nu sta!

Jij hebt één groot voordeel als je het vergelijkt met hoe ik er toen voorstond…. jij hebt namelijk al de interesse in gitaar leren spelen, alleen weet je niet waar je moet beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. In deze minicursus behandel ik met jou het voortraject naar het gitaar leren spelen. Je gaat keuzes maken, doelen stellen en ik laat je stap-voor-stap zien wat je allemaal nodig hebt en wat het kost! Met die informatie kan je echt direct van start om jouw droom werkelijk te maken!

Ga je dit zelf uitzoeken of wil je informatie van een Pro?

Je kunt alles zelf gaan uitzoeken en zelf keuzes maken die je wellicht een paar tientjes besparen (of juist niet), maar waarom maak je geen gebruik van de kennis van een Pro? Nadat ik jarenlang heb opgetreden, gitaarles heb gegeven en lessen heb gevolgd bij beide gitaristen van de 3JS, vind ik het leuk al mijn kennis over te brengen aan mensen die ook gitaar willen leren spelen. Sta eens stil bij de tijd die je kwijt kunt zijn voor het vinden van een goede beginnersgitaar of van de juiste lesmethode. Wellicht betaal je er zelfs veel te veel voor. Dat zou toch echt zuur zijn! Ik geef je voor de kosten van één privé gitaarles alle antwoorden die jij nodig hebt om direct te starten!

Gitaar leren Spelen voor Beginners

“Nu is de tijd!”

Nu is de tijd!Nu is de tijd! Dit is echt de tijd om met ‘gitaar leren spelen’ aan de slag te gaan. Je zult vast al vaker getwijfeld hebben, maar nu is het doorhakken van een knoop de eerste stap naar jouw gitaardroom! Wat houd je eigenlijk tegen? Alle keuzes die je moet maken voordat je kunt starten? De hoge kosten? Het twijfelen aan je talent? Ik garandeer je dat na deze minicursus al je twijfels en vragen beantwoord zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ze aan mij stellen en ik beantwoord ze uiteraard ook! 

Ieder mens met een gitaar, ongeacht zijn muzikaliteit, kan vandaag de dag vanuit zijn eigen huis gitaar leren spelen. Er zijn na deze cursus geen bezwaren meer om jouw droom tegen te houden. Je krijgt een goed antwoord op al je vragen en ik zorg ervoor dat je met minimale kosten, goede keuzes zult maken én direct kunt starten. Je krijgt alles op een presenteerblaadje van me. Is dit handig of niet?  Nu is echt de tijd om te starten!

Met trots presenteer ik waar ik de afgelopen tijd ontzettende druk mee ben geweest. Ik heb al mijn kennis en ervaring samengebundeld in één 7 daagse Mini Cursus:

“Ik Ga NU gitaar leren Spelen Minicursus”

Gitarist... iets voor jou?

Dit is wat je onder andere aan zult treffen in deze Introductie Cursus:

  • Heb ik talent of niet?
  • Welke lesmethodes zijn er (Basis Fundament)
  • Welke beginnersgitaar je moet kiezen
  • Wat een mindset al met jou als beginner kan doen
  • Door doelstellingen te maken, ga jij snelle resultaten boeken
  • Hoe je vier basis akkoorden moet spelen
  • Je leert één compleet liedje spelen
  • Je krijgt heel veel inspiratie en motivatie om te starten

Extra Extra Bonus: “Leer Alle Beginnersakkoorden”

Je leert in deze minicursus 4 beginnersakkoorden, maar hoe zou je het vinden om er meer te leren?

Leer alle beginnersakkoorden BonusEen tijd geleden heb ik een e-book geschreven waarin ik alle belangrijke beginnersakkoorden op een duidelijke wijze heb beschreven.

Ik heb hier al veel positieve reacties op gekregen. Het geheel is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Als je het uitprint en bij je gitaar houdt zie je direct de handigheid hiervan. Elk akkoord staat duidelijk uitgelegd. Je akkoordenkennis is direct verviervoudigd. Speciaal voor iedereen die deze minicursus gaat volgen, heb ik dit handige e-book als bonus opgenomen! Ik raad je aan om het uit te printen.

Krijg Nu Direct Toegang Tot Mijn “Gitarist… iets voor jou” Cursus!

Gitarist... iets voor jou?

Deze complete Cursus is nu voor het eerst beschikbaar en volledig nieuw. Dit is de allereerste keer dat ik mijn Gitaar Methodes zo uitgebreid deel.

Je krijgt na betaling direct toegang tot de ledenwebsite waarop de volledige online training direct te bekijken is. Binnen enkele minuten heb je dus toegang tot alles!

Dit alles is nu verkrijgbaar voor een introductieprijs van slechts 9,00 euro inclusief 21% btw. Dit is goedkoper dan de prijs van één privégitaarles en daarna heb je een goede kijk over alles wat met gitaar leren spelen te maken heeft!

Klik hier om direct toegang tot de 7 daagse Gitaar Introductie Cursus te krijgen >>>

Succes!

Koen Snoek

P.S. Ik sta voor deze Gitaar Cursus. Dit is het vak waar ik elke dag mee bezig ben. Alles in deze training is op eigen ervaringen gebaseerd. Alles is dus getest en ik vertel dus geen theorie die ik niet zelf eerst heb toegepast.

Klik hier om direct toegang tot de 7 daagse Gitaar Introductie Cursus te krijgen >>>

Copyright 2014 | Gitaarles van Koen | Introductie Cursus

Comment Section

0 reacties op “Gitarist.. iets voor jou?

Plaats een reactie


*