“Ontdek Hoe Jij In Slechts 22 Lessen Jouw Vrienden En Kennissen Kunt Verrassen Met Jouw Eerste Gitaar Concert”

Koen Snoek

Afzender: Koen Snoek

Beste upcoming gitarist,
Herken jij de volgende vragen:

 • Wil jij al een tijdje gitaar leren spelen?
 • Is er geen gitaarleraar bij jou in de buurt?
 • Kan je niet op vaste tijdstippen naar een gitaarleraar?
 • Wil jij ook gitaar spelen tijdens het kampvuur?
 • Wil jij gitaar leren spelen zonder noten te leren lezen?
 • Wil jij de juiste start op gitaar maken?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om dat laatste punt.
De juiste start op gitaar maken!

Als Volendammer zou de muzikaliteit vanaf je geboorte al in je bloed moeten zitten en vandaar dat ik ook een poging ging wagen!

Ik ging op les bij een basgitarist die wat gitaar ernaast speelde. Hij leerde wat juiste technieken, maar helaas ook wat verkeerde technieken. Daarna ben ik op gitaarles gegaan bij zowel Jaap de Witte als Jaap Kwakman, juist… van de 3JS! Toen ben ik echt “next level” gegaan en heb ik de onjuiste technieken afgeleerd.

Denk aan al die overbodige uren die ik hierdoor maakte … alle moeite die ik moest doen om de juiste basis onder de knie te krijgen en goed begrijpen wat niet en vooral wel moest weten!

Is dat de manier hoe jij ooit gitaar wilt gaan leren spelen?

Nee? dat dacht ik al.

Ik heb in schoenen gestaan waar jij wellicht ook in staat of welke je kunt voorkomen!

Of ik sneller gitaar had kunnen spelen, jazeker! Juist bij gitaar leren spelen is de juiste start het belangrijkst!

Na 3 goede leermeesters, veel bandjes, na veel podia (vaak voor een paar 1000 mensen) te hebben betreden leek het mijn erg leuk om mijn kennis over te dragen aan “upcoming” gitaristen. Wil je gitaar spelen als hobby, of zie jij jezelf eerder een professionele gitarist worden? Je krijgt van mij de juiste start.

“Met mijn Online Gitaarcursus maak je als beginner de juiste start”

Na jaren gitaarles te hebben gegeven, weet ik waar de knelpunten en valkuilen zijn. Door mijn cursisten goed te observeren en te begeleiden heb ik steeds mijn manier van lesgeven aangepast. Dankzij de combinatie van mijn ervaring en jouw zelfontwikkeling kan ik jou gitaar leren spelen. Ik weet wat mijn cursisten wel leuk vonden en wat niet. Kortom ik weet op welke manier ik het jou moet overbrengen en uitleggen zodat je er echt iets mee kunt. Theorie gaat samen met praktijk, maar inzet gaat weer samen met resultaat.

Ik heb een super leerzame online gitaarcursus uitgewerkt. Met deze cursus ga ik jou stap voor stap op een eenvoudige, motiverende en inspirerende manier begeleiden.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om:

 • als gitarist in een band voor die vette gitaar riffs te zorgen
 • om je vrienden, kennissen en familie te verrassen met een kampvuur optreden
 • voor een volle zaal enthousiast publiek de show te stelen met jouw gitaarsolo
 • je favoriete songs op je gitaar met volle overgave te kunnen (mee) spelen
 • je er een fantastische hobby bij hebt waar je veel creativiteit en ontspanning uit haalt

Dit is wat je krijgt bij deze online gitaarcursus

1

IK MAAK JE KLAAR
OM TE ROCKEN!

 • Wekelijks 1 les erbij (dus focus)
 • De juiste gitaarhouding
 • Je leert je gitaar stemmen
 • Hoe je makkelijke riffs kunt spelen
 • Hoe je je gitaarsnaren vervangt

2

JIJ ROCKT MET LIEDJES!

 • Leer theorie en technieken door het spelen van bekende liedjes in de stijl van Queen, The Script, Adele, Train, Acda en de Munnik, Nirvana, Herman Brood, White Strips, Kings of Leon, James Blunt en meer
 • Leer het geheim om goed gitaarakkoorden over te kunnen pakken

3

THEORIE & TECHNIEK.

 • Leer de theorie en technieken die elke gitarist moet kennen
 • Leer hoe je tablatuur leest
 • Leer de belangrijkste toonladder
 • Weet waar elke fret op de hals zit
 • Leer ELK Majeur & Mineur akkoord
 • Je leert ook barré akkoorden spelen

4

EXTRA’S

 • Uitgebreide bijlagen + mp3 audio meespeel bestanden
 • Een stap-voor-stap opleidplan
 • Het jaarlijkse kampvuurevent met de cursisten
 • Geheime community voor de cursisten
 • De mogelijkheid om videovragen te stellen
 • Compleet & uitgebreid Gitaarakkoordenboek

Werkt op Computer, Laptop, Tablet & Smartphones

Jaarlijks Kampvuurfeest voor alle cursisten!

Groepsfoto Gitaarles van Koen Snoek Kampvuur event

Voordelen van deze online gitaarcursus

 • Persoonlijke begeleiding tot in detail van een gitarist met tientallen jaren ervaring
 • Levenslange toegang tot deze cursus, 24 uur per dag, 7 dagen per week, wanneer jij maar wilt
 • MP3 audio meespeel-bestanden
 • Losse bijlagen bij elke videoles (tablatuur)
 • Resultaatgericht en direct een doel
 • Diverse liedjes, oefeningen, basisuitleg, houdingen, akkoorden, theorie en tips
 • Professionele HD video opnames, welke je per les, per week krijgt toegezonden
 • Binnen enkele minuten heb je toegang tot de cursus en kan je van start gaan
 • Altijd snel antwoord op je vragen via de besloten Community

“Ontvang Nu Direct Toegang Tot Dit Complete Stap voor Stap Online Trainingsprogramma!”

Gitarist worden in 22 lessen

“Ik garandeer je dat je geen enkel risico loopt!”

Ik sta 100% achter mijn online gitaarcursus en vind het heel belangrijk dat je tevreden bent met deze

cursus. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze cursus, dan kun je me dit binnen 30 dagen laten weten.

Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op die manier de gelegenheid om te zien dat ook jij, zonder enig risico een gitarist kunt worden!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de volledige online gitaarcursus!

“Deze inmiddels gitaristen gingen je voor”

Inmiddels hebben al meer dan 3.000+ cursisten deze cursus met veel plezier en succes afgerond. Hieronder lees je enkele ervaringen van cursisten.

Jasper de Vries

Op 15-jarige leeftijd heb ik ooit een jaartje gitaarles gehad, maar dit was uiteraard compleet weggezakt. Toen ik vorig jaar bij de start van mijn nieuwe programma op Radio 2 besloot om het gitaarspelen weer op te pakken kwam ik in aanraking met de cursus van Koen. Helder materiaal waar je als beginner enorm profijt van hebt omdat hij alles in duidelijke stappen met je doorneemt. Daarbij heb ik de luxe gehad om via skype van Koen’s expertise gebruik te mogen maken waarbij hij mij terecht er op wees dat je alles in kleine stappen moet ondernemen en veel (kilo)meters moet maken om de materie onder de knie te krijgen. Geduld bleek dus voor mij een schone zaak. Ik ben erg blij dat Koen mij de liefde voor het gitaarspelen weer heeft bijgebracht!

Marc

Goed samengestelde lessen met een goede opbouw van beginner naar gevorderd.
Goede uitleg met duidelijke voorbeelden. De theorie wordt goed gedoseerd en afwisselend met praktische voorbeelden uitgelegd. De verschillende vinger oefeningen geven een goede basis voor het verdere gitaarspel.
Als je vastloopt geeft Koen je persoonlijke tips zodat je weer verder kunt.
Het enthousiasme waarmee Koen de lessen presenteert werkt aanstekelijk en motiverend. Het maakt het leren leuk en zorgt al snel voor je eerste resultaten.

Petra

Dit is een complete cursus met duidelijke video’s en bijlagen die je uit kunt printen. Door Koen z’n enthousiasme wordt je steeds weer naar de gitaar toegetrokken, ook wanneer je vingers zeer doen en je best een extra duwtje in de rug kunt gebruiken. Het is natuurlijk wel zo dat succes afhangt van je eigen inzet. Via de mail of facebook kun je in contact komen met Koen en krijg je snel reactie op je vragen. Elke dag is er wel iets te lezen op facebook over de lessen of wat dan ook maar, als het maar iets met gitaren te maken heeft. Op deze manier leren de cursisten van elkaar en is het ook nog eens heel gezellig. Zonder deze cursus was ik zeker niet zo ver gekomen. Het behandeld de basis van het gitaarspelen op een duidelijke en goed overdachte manier. Toen ik begon met de cursus dacht ik dat “online” betekende dat het onpersoonlijk zou zijn, niets is minder waar. Bedankt Koen.

Jan


Ik had een goedkope gitaar gekocht, en toen heeft mijn vrouw mij deze cursus cadeau gedaan. Omdat ze dacht dat ik anders nooit zou beginnen. Ik had hiervoor nog nooit van gitaarlesvankoen gehoord en was best sceptisch. Ik dacht niet dat het mogelijk was gitaar te leren spelen via internet. Maar ja, een gegeven paard…. Gelukkig heb ik het helemaal mis gehad! Ik heb ondertussen een duurdere gitaar gekocht, en ben helemaal verslaafd. Als ik een dag niet speel merk je dat aan mijn humeur. Gitaar spelen is zo leuk, en met Koen is het schijnbare onmogelijke gewoon mogelijk. Alles wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en geloof dat alles wat Koen je leert een reden heeft. Zodra je wekelijks liedjes gaat leren merk je hoe noodzakelijk alle speelse oefeningen waren. Ik stop nooit meer met spelen, en nooit meer met leren. Ik hoop dat Koen vervolgcursussen blijft door-ontwikkelen! Koen, bedankt voor je inspiratie!

Dijon

De lessen van Koen heb ik als zeer prettig ervaren. Het is mogelijk in 22 weken gitaar te kunnen spelen. Het lijkt in eerste instantie best lang maar voor je het weet zijn de 22 weken zo voorbij. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten dit staat totaal niet in verhouding tot reguliere gitaarlessen. Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke begeleiding van Koen (via zijn site, facebook of mail). Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en via de facebook groep in contact te komen met mede cursisten heb ik ook als zeer prettig ervaren. Iedereen herkende de problemen waar je tegen aan liep en als je het even moeilijk had dan wist Koen of je mede cursisten je zo te motiveren dat het uiteindelijk toch lukt. Uiteraard gaat het gitaarspelen niet vanzelf. Het vergt wel een discipline om dagelijks te oefenen al is het maar 10 min. en wie heeft er niet even 10 min. de tijd om op de gitaar te spelen. Als je het echt wilt dan is er een weg.
Koen dank voor de informatieve, inspirerende en bovenal leuke cursus ik heb er een fantastische hobby bij!

Jurjen

Prima cursus. Value for money. Duidelijk instructievideo’s en bijlagen voor in de cursusmap. Geen uitgebreide theoretische behandelingen, maar aan de slag. De video’s blijven levenslang beschikbaar. Kun je altijd weer even terugkijken. Aan het enthousiasme van Koen ligt het niet. Hoogstens aan je eigen inzet. Oefening baart kunst.

Leon


De gitaarlessen van Koen zijn duidelijk en goed te volgen. Na 22 lessen lukt het mij inderdaad om een aantal liedjes mee te spelen maar ik zal nog veel moeten blijven oefenen. Met de gitaarlessen van Koen kan ik dat blijven doen op elk gewenst tijdstip. Heel gemakkelijk een les terug kijken met één filmpje over de akkoorden en één over het slagje.

Rianne

Het is een erg fijne cursus waarbij je een mooie basis krijgt en na 22 weken ook echt al liedjes kent. De cursus is goed opgebouwd en alles wordt duidelijk uitgelegd, en een voordeel is dat alles altijd toegankelijk wanneer het jou uitkomt. Koen is zelf ook enorm betrokken en toegankelijk via de mail en op facebook wat erg fijn en leuk is (evenals de medecursisten die daar hun frustraties en overwinningen kunnen delen).
Verder staat er op de site ook nog handige achtergrond info (snaren vervangen ed) die het compleet maken. Het enigste wat je eigenlijk nodig heb is enthousiasme en geduld, blijf vooral oefenen dan kan eigenlijk alles!
Bedankt Koen, ik had nooit gedacht dat ik muziek maken zo leuk zou gaan vinden!

Tessa

Geweldig! Heel leuk en goed te volgen. De discipline moet je zelf opbrengen, maar als je het volgt, kun je al snel een paar leuke melodietjes spelen. Bijlage’s maken het overzichtelijk wat je elke les behandeld hebt (zo kun je makkelijk terugkijken). Dus ik raad de cursussen van Koen aan iedereen aan!

Erik

De cursus van Koen is eigenlijk gemaakt voor iedereen die gitaar wilt spelen en dit op een leuke manier wilt doen. Koen geeft duidelijke instructie en ook via zijn facebook pagina kun je met hem verder praten over eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Oefening baart kunst zegt men en dat geldt zeker voor deze cursus, maar het eind resultaat is dat je gitaar kunt spelen en daar gaat het tenslotte om. Op naar de vervolgcursus. Bedankt Koen!!!

Ate

Ook voor iemand die al wat ouder is ( ik kan de vader van Koen zijn) is het een inspirerende cursus. Het spelen in je eigen tijd en de voorbeelden steeds weer kunnen bekijken zijn een groot voordeel t.o.v een “levende “leraar. Omdat de basis van de cursus liedjes spelen is, is het gewoon leuk om te doen. Van daaruit leer je akkoorden en slagen gebruiken ook weer in andere liedjes. De theorie is helder en duidelijk en print ik trouw uit om verder te oefenen. Ik heb in een half jaar meer geleerd dan in de 2 jaar daarvoor. Fantastisch!

Ton

Vanaf de basis geeft Koen een duidelijke voor iedereen te volgen uitleg.Het voordeel van de onlinecursus is dat je je eigen studietempo kunt bepalen.

Het is ook handig en leerzaam om bij de volgende les de vorige te herhalen!

Emiel

Het is een super leuke, snele, leerzame curses. en ECHT WAAR als je het verhaal van Koen zelf leest denk je misschien, ja tuurlijk, verkopers praate maar nee, serieus in 22 weken kun je ECHT spelen.Het is nog super leuk ook nog, en je leert niet alleen het spelen maar ook o.a. stemmen, snaren vervangen, speciale technieken en noem maar op. Echt een aanrader voor iedereen die goedkoop, snel en vooral leuk wil leren gitaar te spelen!

Eric

Prima cursus voor zowel de echte beginnende gitarist als de iets gevorderde beginner. Koen neemt de tijd om je stap-voor-stap met jouw gitaar bekend te maken. Via een goede uitleg over je gitaar, de frets, de noten en de akkoorden ga je al snel vinger oefeningen doen en leer je wat loopjes en simpele rifjes. De videos zijn duidelijk en laten op zeer goede wijze zien wat je linker en je rechter hand moeten doen. Naarmate de cursus vordert leer je steeds lastiger nummertjes te spelen. Je vorderingen bepaal je zelf door hoe vaak en intens je oefent! Ik heb er veel van geleerd en zelfs mijn echtgenote zegt dat ik een stuk beter ben gaan spelen!! Koen, bedankt!! Count-me-in voor de vervolgcursus!!

Sonja

Wat een superhandige lessen. Koen legt alles duidelijk uit zonder haast. Ook voor beginners is dit toegankelijk. Ik zelf kan inmiddels ook al gitaarspelen. De vinger oefeningen zijn heel handig omdat je op die manier sneller en beter wordt. De theorie maakt het duidelijk hoe de nootverdeling van de snaren is en maakte het voor mij een stuk duidelijker hoe de barre akkoorden werken!!Duidelijk, inspirerend, handig en vooral LEUK!!

Jonathan

Ik krijg al ruim een jaar gitaarles van Koen. Ik krijg veel hulp met gitaarspelen van hem en ik ben erg te spreken over zijn manier van lesgeven. Koen heeft mij veel geleerd het afgelopen jaar waaronder ritmisch spelen, toonladders, soleren en verscheidene liedjes. Ik ben erg tevreden over zijn cursus en ik kan hem jullie zeker aanbevelen. Groet Jonathan

Sjen

Na de afgelopen periode gewerkt te hebben met dit programma heb ik enorm veel geleerd, ik vind het vooral zo prettig dat ik er 24 uur per dag en 7 dagen per week bij kan. Zo kan ik mijn eigen tijd indelen om de lessen te volgen. Het wordt op een goede manier aangeboden en je kunt insteken op je eigen niveau. Mij heeft het enorm veel plezier gebracht, en daar gaat gitaarspelen toch om!!

Maarten

Het heeft voor mij jaren geduurd voordat ik de eerste stap durfde te zetten om gitaarles te nemen. Waar ik geen zin in had was de trage lesmethode met veel R&B van een muziekschool. Het in een kort tijdsbestek leren spelen van mijn favoriete (alternatieve rock) nummers stond en staat bij mij op de eerste plaats. Door de goed opgebouwde lesmethode van Koen, zijn uitgebreide repertoire en de mogelijkheid om zelf nummers in te brengen is dit werkelijkheid geworden en dat geeft de motivatie wekelijks een ongelooflijke boost. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik nu nummers kan spelen van de Nirvana, Foo Fighters, Blof, etc. Het fijne is bovendien dat je van al de lesstof een goed uitgeschreven tablatuur krijgt zodat je het altijd even kan terugzoeken.

Veelgestelde vragen basiscursus

Je kunt altijd bij je leraar blijven, maar die is uiteraard een stuk duurder en je moet er altijd naartoe. Deze gitaarcursus is voor de beginnende gitarist met weinig ervaring of iemand die zijn skills wil verbeteren.

Zonder internet kan je deze cursus niet volgen. Het is een online platform waar alle lessen keurig geordend staan vermeld en je altijd je lessen kunt blijven terug kijken. Het fijne hiervan is dat je echt op elke computer kunt inloggen. Of je nu thuis achter je PC zit of ergens op de Bahamas bent... het enige wat je nodig hebt is: jezelf, internet en je gitaar! Hoe makkelijk is dat!

Deze cursus is juist gemaakt voor de beginnende gitarist of de mensen die graag willen leren gitaar spelen, maar nog geen gitaar hebben. Ik help jou van met de aanschaf van een gitaar! Zo weet je zeker dat je niet op een te dure gitaar of de verkeerde gitaar je lessen start.

Gitaar leren spelen kent geen leeftijd! Mijn jongste cursist is 7 en mijn oudste is ver in de 70. Het is een fantastische instrument waarin je heel veel emotie en gevoel in kwijt kunt.

Als je besteld hebt krijg je direct toegang tot de Gitaarles van Koen ledenomgeving. Je krijgt daarna direct toegang tot les 1.

Nee, en als je die ergens wel krijgt zou ik hard de andere kant op rennen. Er zijn geen garanties met gitaar leren spelen. Wel ben ik van mening dat iedereen gitaar kan leren spelen, dus ook jij! Wat ik wel garandeer is dat je met deze basiscursus direct online bent en direct een fantastische start in handen hebt. Als je deze cursus goed gebruikt, je gemotiveerd bent en inzet, dan weet ik zeker dat ook jij een fantastische gitarist zult worden!

In de basis is het lesprogramma een kant en klare online gitaarcursus. Uiteraard kan jij je vragen aan mij stellen, welke ik weer zo snel mogelijk beantwoord. Daarnaast heb je nog de steun van de medecursisten die zich in de geheime Facebook groep bevinden. Tot slot kan je ook een videovraag aan mij stellen als je vastzit. Kortom, ik ben makkelijk bereikbaar voor feedback en mocht ik er even niet zijn, dan is er altijd nog een medecursist 🙂

Het kan zijn dat jij al verder bent dan de basiscursus. Uiteraard zijn er vervolgcursussen. Email mij en vraag naar de mogelijkheden -> info@gitaarlesvankoen.nl

Op dit moment is de basiscursus nog onbeperkt beschikbaar. Dat houd in dat jij na de 22 lessen gewoon toegang blijft behouden tot de cursus. Dit geldt ook voor de overige cursussen.

Kies vooral de lesmethode die bij jou past! Het is wel belangrijk om gitaarles te nemen, omdat je hierdoor een stabiele basis krijgt. Tevens krijg je alles in de juiste volgorde aangeleverd. Online gitaarles is doorgaans een stuk goedkoper en bij mij levenslang beschikbaar. Vergeet niet dat ik altijd in de buurt ben om jou bij te steunen.

Via de community is het mogelijk om persoonlijk contact met mij te hebben en antwoorden te krijgen op je eventuele vragen. Ook je medecursisten staan je graag te woord in de community.

Gitaar leren spelen is een proces. Ik vraag slechts 15 minuten per dag van je. Meer mag, maar forceer niet! Uiteraard zal het voorkomen dat je eens een dag niet kunt, dat heb ik ook, belangrijker is dat je in de flow blijft!

Ik hoop je te mogen opleiden tot gitarist, want dat is iets wat ik heel leuk vind en waar ik goed in ben!

Succes!

P.S. Gitaar leren spelen kan ook vanuit je eigen huis, met de leermeester in de buurt als je hem nodig hebt!

P.P.S. Er zijn al meer dan 3.000+ gitaristen die de cursus met veel plezier en succes hebben afgerond.

P.P.P.S Eerlijk, doelgericht, vernieuwend, veel nieuwe gitaarvrienden, jaarlijks kampvuurevent!